Frostbite af Richelle Mead

Titel: Frostbite
Forfatter: Richelle Mead
Serie: Vampire Academy #2
Udgivelsesdato: 10. April 2008
Forlag: Razorbill
Sider: 327
Sprog: Engelsk

Da jalousi og kærlighed støder sammen i vinter­kulden, udvikler skiferien sig i dødelig retning …

Rose har seriøse kæresteproblemer. Hendes seje lærer Dimitri er måske optaget af en anden, og hendes gode ven Mason er mere forelsket i hende, end hun bryder sig om, selv om hun kan bruge det til at gøre Dimitri jaloux. Og så har hun et ubehageligt problem: hun bliver ved med at sidde fast i sin veninde Lissas hoved, når Lissa har sex med sin kæreste Christian …

Et voldsomt Strigoi-angreb ikke langt fra Sankt Vladimir’s Akademi udsletter en hel Moroi-familie og sætter skolen i højeste alarmberedskab, og alle studerende bliver sendt på tvungen skiferie. Men det glitrende vinterlandskab og lækre skisportshotel er ikke helt så sikkert, som man skulle tro.

Og da de tre venner Mason, Eddie og Mia løber væk for at angribe de truende Strigoi, må Rose slutte sig sammen med Christian for at forsøge at redde dem. Men nu er Rose – og hendes hjerte – dog i større fare, end hun har kunnet forudse.

For ude i mørket venter dødens sylespidse tænder …

Rose begynder at hænge mere ud med vennen Mason, og de udvikler mere eller mindre følelser for hinanden, men Rose gør det egentlig lidt for at prøve at gøre Dimitri jaloux, da han er begyndt at ses med Moroien Tasha. På grund af at nogle Moroi er blevet angrebet af Strigoi, og disse nu vil udrydde alle Moroi, én efter én, tager hele Akademiet på “skiferie”. Og da Roses venner tager afsted for at bekæmpe dem, må Rose sørge for at få dem stoppet. Men inden de når hjem i sikkerhed, sker der uventede ting og sager.

Igen kan jeg ikke lade være at holde af personerne i bogen, specielt hovedpersonen Rose. I denne bog udvikler Rose sig, og man kan virkelig se hvor meget hun vokser, og tager mere modne beslutninger. Når man først er gået i gang med at læse, er det utroligt svært at stoppe igen. Man skal bare lige have et kapitel mere med – igen og igen. Der sker hele tiden noget, og universet er bare fantastisk at være i. Hen mod slutningen i denne bog, fik jeg tårer i øjnene, og det sker ellers sjældent. Jeg kan ikke sige så meget mere end, at jeg glæder mig som et lille barn til at læse resten af serien!

Vampyr Akademiet #1: Frygtens skole/Vampire Academy er udgivet (Anmeldelse)
Vampyr Akademiet #2: Bidende kulde er udgivet på dansk
Vampyr Akademiet #3: Skyggekysset/Shadow Kiss er udgivet (Anmeldelse)
Vampire Academy #4: Blood Promise er udgivet (DK: titel endnu ikke offentliggjort) (Anmeldelse)
Vampire Academy #5: Spirit Bound er udgivet (Anmeldelse)
Vampire Academy #6: Last Sacrifice er udkommet (Anmeldelse)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s