Shiver af Maggie Stiefvater

Titel: Vildskab
Originaltitel: Shiver
Forfatter: Maggie Stiefvater
Serie: The Wolves of Mercy Falls #1
Udgivelsesdato: 26. Oktober 2010
Forlag : Gyldendal
Sider: 428
Sprog: Dansk

En storladen, sanselig og dramatisk Romeo og Julie-roman, bare som paranormal romance, når det er bedst. Om den (måske) umulige kærlighed mellem Grace på 17 og Sam, en varulve dreng, der lever med sin flok i de store skove, bag Graces hus. Sam blev bidt af en varulv som barn, nu er han et menneske om sommeren, men ulv om vinteren. Grace og Sam tiltrækkes usigeligt af hinanden, og da skæbnen vil, at de to mødes, er det ikke en ulv, men en såret dreng, Grace finder i skoven. Hun plejer ham, mens deres kærlighed vokser, men vinteren nærmer sig, og Sam skal være ulv igen. Måske for evigt?

Bogen er skrevet af amerikanske Maggie Stiefvater og solgt til udgivelse i 19 lande. Det er første del af en serie på 3 bøger.

Jeg forelskede mig med det samme i denne bog, og havde læst den på ingen tid. Jeg elsker den nærmest poetiske måde Maggie skriver på, og man glider bare gennem siderne, som nærmest vender sig selv. Det er en stor fordel, at man både hører historien fra Grace og Sams synsvinkel. På den måde kan man hører hvad de begge tænker og føler, om deres situation og hinanden.

Da bogen var slut sad jeg med tårer i øjnene. Slutningen kunne ikke være bedre efter min mening. Det er en rigtig sød kærlighedshistorie historie der bare kryber ind i hjertet på én. En bog der fylder dig med varm glæde af romantik og giver ondt i hjertet på én og samme tid. Vildskab er klart en af mine yndlingsbøger!

Jeg kan kun anbefale, at man læser bogen hvis man er til sød romantik, varulve og mystik.

Shiver #1: Engelsk: Shiver er udkommet
Shiver #2: Engelsk: Linger er udkommet. DK: Lidenskab er udkommet
Shiver #3: Engelsk: Forever er udkommet. DK: Troskab udkommer den 2. December 2011

 

2 thoughts on “Shiver af Maggie Stiefvater

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s