Nyt på hylden #6

Der er vidst ved at gå Vampire academy tema i den her på siden.. Jeg er begyndt at læse serien, og er nået til “Shadow Kiss”. Den er super god, som serien i det hele taget er. 🙂 Så selvfølgelig skulle jeg da også have bog 4 & 5 inden jeg løber tør for vidunderlige bøger i denne serie.

Blood Promise – Richelle Mead

Spirit Bound – Richelle Mead

Reklamer

6 thoughts on “Nyt på hylden #6

 1. Nu kan jeg se, at du har de smame engelske forsider, som jeg har, så jeg ville lige høre, hvad du gør angående bog nummer seks, der udkommer i starten af næste måned, da de so far kun sælger paperbacken i såan et rød cover med et hjerte formet som et snefnug? Har du planer om at købe den?

  • Jeg tror jeg kommer til at købe den, selvom den ikke ligefrem passer til de andre bøger, eller er specielt spændende at se på. :/ Hvis altså jeg ikke kan vente med at læse den, som nok er lidt usandsynligt..
   Lidt ærgeligt at man kun kan få den udgave, med mindre det skal være hardback. Hvad gør du? 🙂

 2. Du har ret i , at den ikke er specielt spændende at kigge på, og jeg har ligesom sig overvejet bare at købe den alligevel, selvom jeg virkelig gør alt hvad jeg kan, for at vente på den ‘rigtige’ udgave, så den passer med mine andre.

 3. Nej, det ved jeg desværre ikke. Jeg har i hvert fald ikke kunne finde noget om den på amazon, og heller ikke hvordan forsiden kommer til at se ud. Alligevel er det også svært at skulle vente så længe, hvilket jeg også tror du vil synes, når du har læst Spirit Bound.

 4. Det er faktisk meget hårdt, men det skyldes at jeg presser mig selv til at skrive meget mere. xD
  Men mange tak, og god fornøjelse med resten af Vampire Academy-serien! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s