Unearthly af Cynthia Hand

Titel: Unearthly
Forfatter: Cynthia Hand
Serie: Unearthly #1
Udgivelsesdato: 4. Januar 2011
Forlag: HarperCollins
Sider: 448
Sprog: Engelsk

I begyndelsen, står en dreng mellem træerne…

Clara Gardner har for nylig fundet ud af, at hun er kvart engel. At have engle-blod løbende gennem årene, gør hende ikke kun klogere, hurtigere og stærkere end mennesker (et ord, har hun indset, ikke passer til hende mere), men det betyder at hun har et formål, noget hun er sat på jorden til at fuldføre. At finde ud af hvad det er, er dog ikke helt let.

Visioner om en rasende skovbrand, og en fremmed dreng, føre hende til en ny skole i en ny by. Da hun møder Christian, som viser sig at være drømmefyren (bogstaveligt talt), synes alting at falde på plads – og ud af sted på samme tid. For der er en anden fyr, Tucker, som begynder at appellere til Claras mindre engle-agtige side.

Som Clara forsøger at finde sin vej i en verden, hun ikke længere forstår, hun møder usete farer og valg hun aldrig troede hun skulle tage – mellem ærlighed og troskab, kærlighed og pligt, godt og ondt. Når ilden fra hendes vision endelig antænder i virkeligheden, vil Clara så være klar til at møde hendes skæbne?

Denne historie er mindst lige så smuk som forsiden på bogen. Den fangede mig med det samme, og jeg kunne ikke lade være med at læse mere og mere, men samtidig ville jeg ikke have den skulle slutte. Clare er en almindelig teenage pige, lige bortset fra hun er engel, og man følger hende meget af bogen, når hun er i skole, sammen med venner og bliver forelsket. Men det er bestemt ikke kedeligt på noget tidspunkt, for der bliver ved med at dukke ting op, som man ikke lige havde set komme. Og der dukker nye spørgsmål op hele tiden, omkring Clara’s engle-jeg.

Man siger at engle er de nye vampyrer når det kommer til popularitet af bøger, jeg er ikke nødvendigvis enig, men som vampyrelskende læser, læste jeg dog gerne denne bog over en vampyr-bog. Det er en fantastisk engle-historie for unge, en blanding af det overnaturlige og en almindelig piges hverdag. Jeg kan ikke vente med at læse den næste bog i serien, som desværre først udkommer 2012. Det er ulideligt lang tid at skulle vente på en fortsættelse til en skøn, skøn bog som Unearthly.

Unearthly #1: DK: Kald mig engel udkommer den 15. August 2012
Unearthly
#2: Hallowed
Unearthly #3: Boundless udkommer 22. Januar 2013

7 thoughts on “Unearthly af Cynthia Hand

  • Det hele!! Hehe.. Ej, plottet er bare rigtig spændende. Er vild med, at hun fik visioner, og det hele var meget mystisk omkring hvorfor hun skulle redde ham. Men ja.. Der er rigtig mange gode ting ved bogen.. Kunne ret godt lide Clara, for kunne nemt relatere til hende. Hvad synes du?

 1. WOW engle igen! Love it! hvordan får du fat i bøger, der ikke er udkommet endnu?
  Kender du forresten andre bøger, der handler om engle? Leder efter nogle flere efter fallen serien og hush, hush bøgerne! Jeg har jo en soft spot for de engle:)

  • Dem kan man søge om på Netgalley.com, hvis man anmelder bøger. Men det er kun en, du kan læse på computeren, eller ebog.
   Andre bøger om engle jeg har læst, er Beautiful Dead serien. Ved ikke om du har læse dem? Men der er fire bøger, hvor den første hedder Jonas.

 2. Pingback: Cover-release: Boundless af Cynthia Hand | Sabine's bogblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s