Anmeldelsespolitik

På denne side kan du læse om den politik jeg har sat for mine boganmeldelser.

Jeg er en bogblogger med stor passion for bøger. Sabines bogblog indeholder boganmeldelser af engelske og danske Young Adult/ungdomsbøger. Jeg prøver, at læse flere ‘voksen’ bøger, men ungdomsbøgerne er tit dem, jeg nyder mest at læse – og gerne med et paranormalt twist inden over. Jeg skriver boganmeldelser fordi jeg nyder det rigtig meget. Det er en fritidsinteresse som jeg tager ligeså alvorligt som et rigtigt job.

Tak fordi du tager dig tid til at læse min anmeldelsespolitik.

Boganmeldelser indeholder altid 100% ærlig mening

Boganmeldelserne på bloggen indeholder altid min egen ærlige mening om den enkelte bog. Derfor vil nogen anmeldelser selvfølgelig ikke være positive, men jeg prøver så vidt muligt at give konstruktiv kritik. Jeg anmelder de bøger jeg læser først og fremmest af hobby, men efterhånden er det mere og mere fordi jeg finder det inspirerende og lærerigt. Men jeg lægger samtidig rigtig meget tid og kræfter i at gøre mit allerbedste – præcis som var det mit virkelige job.

Anmeldereksemplarer er velkommen

Jeg tager gerne imod anmeldereksemplarer fra forlag/forfattere, hvis det vel og mærke er bøger i den genre jeg normalt læser.

Jeg anmelder ikke:

 • Biografier
 • Faglitteratur

Jeg anmelder:

 • Fantasy
 • Paranormal Romance
 • Chick lit
 • Realistiske ungdomsbøger
 • Science fiktion/Dystopi
 • Diverse romaner/klassikere
 • YA/Ungdomsbøger i det hele taget.
 • Interessen for andre genrer vokser efterhånden, så jeg er oftest frisk på at udvide min horisont inden for litteraturen.

Hvis der er nogen, der har et ønske/idé til en bog I gerne ser anmeldt, hører jeg med glæde fra jer. Jeg gør altid mit bedste for at lave en så god, ærlig og indholdsrig boganmeldelse som mulig.

Bedømmelse af bøger

Når jeg bedømmer en bog i anmeldelserne giver jeg dem hver især stjerner fra et til fem. Herunder kan du se hvad de enkelte stjerner står for i bedømmelsen. Fem stjerner er selvfølgelig det bedste hvor en stjerne er den dårligste vurdering.

Copyright

Jeg tror/håber ikke, det er nødvendigt at sige, men jeg har selvfølgelig copyright på mine anmeldelser. Det gælder det jeg selv har skrevet. Bogens handling (Det med skråskift) og citater tilhører ikke mig. Kontakt mig hvis du er i tvivl eller hvis du ser dit eget billede på min blog. Så bliver det fjernet omgående.

De billeder jeg selv har bikset sammen (Alt pånær bogforsider) tilhører ligeledes også mig.

Tak

En stor tak til de danske forlag og forfattere for anmeldereksemplarer og altid venlige besvarelser ved henvendelse.

Tak til Saxo.com/Forlag/Goodreads.com for lån af bogforsider.

Sidst, men ikke mindst, en kæmpe tak til alle jer dejlige læsere! Bloggen er efterhånden oppe på et dagligt gennemsnit på 300 besøgende. Det er en glæde at skrive indlæg og boganmeldelser for jeres skyld. Tak for Jeres kommentarer og tak fordi I læser med!

Kontakt venligst

Alle er velkommen til at skrive i tilfælge af spørgsmål og ris og ros modtages også med kyshånd. Derudover synes jeg altid, at det er hyggeligt at hører fra andre bogorme. Kontakt mig via:

Mail: Daiime@hotmail.com

19 thoughts on “Anmeldelsespolitik

 1. Hej Sabine!

  Fedt med sådan en bogblog her – det har jeg også overvejet. Har dog allerede en anden blog jeg skal passe 😉 Men tak for en masse gode bogidé’er, nu her til ferien..

  Jeg har næsten lige læst en super god bog, “Sandheder og Løgne” af den danske forfatter Mette Julin. Hvis ikke du allerede har læst og/eller anmeldt den, så burde du virkelig!!

  Og gerne flere bøger i den genre, i de fremtidige anmeldelser, ville være super! 😀

  Hilsen
  Anne

  • Hej Anne.

   Tak for din besked. Dejligt at du kan lide min blog og er blevet inspireret til nye bøger.. 🙂

   Jeg har ikke læst ‘Sandheder og Løgne’, men det er faktisk en, jeg tit har kigget lidt på. Men så har der været så mange andre jeg liiige ville læse først. Jeg vil overveje den igen. Mange tak for anbefalingen. 🙂

   Hehe, skal prøve at læse flere i den genre. Du er meget velkommen til at anbefale flere bøger, hvis der er andre jeg bare MÅ læse. 😉

   Venlig Hilsen

   Sabine

   • Tja, jeg kan jo personligt varmt anbefale Sandheder & Løgne … 😉 (og fortsættelsen, der kommer ud i slutningen af 2011).

    Derudover: Rigtig fed blog, supergodt initiativ. Stor respekt for at du deler din kærliged til bøger med andre :-).

    VH
    Mette Julin

    • Hej Mette.

     Fedt med en kommentar fra dig. Går ud fra, at du er forfatteren til Sandheder & Løgne. 😉 Nu har jeg efterhånden fået anbefalet bogen nogen gange, så jeg må hellere se at få fat i den snart.

     Mange tak! Jeg nyder at gøre det, så det er bare skønt, når nogen synes godt om bloggen. 🙂

     Vh. Sabine

 2. Hej Sabine

  Hvis du vil spare turen til biblioteket må du gerne sende mig din adresse på julinmette@hotmail.com, så sender jeg dig et fri-eksemplar. Jeg vil altid gerne støtte unge bogentusiaster – jeg var selv på nøjagtig samme måde dengang jeg var teenager :-).
  VH
  Mette

 3. Ej hvor fedt at du også kommenterer her, Mette! Jeg er rigtig glad for din bog “Sandheder og Løgne”. Jeg fik den anbefalet af en veninde, lånte den på biblioteket, og købte den dagen efter jeg var færdig med den. Jeg synes det kunne være fedt hvis Sabines blog kunne få flere til at læse den… Glæder mig meget til fortsætteren! Keep up the good work 😉

 4. Hej Sabine 🙂
  Vil starte med at sige tak for en fantastisk blog, som hjælper mig til at læse mange nye bøger, som jeg enten ikke vidste ‘eksisterede’ eller, som jeg har tænkt ‘hmmm…?’ ved. Jeg er selv en MEGET stor læsehest og læser tonsvis af bøger 🙂

  – Jeg vil varmt anbefale “Urværks-englen” af Cassandra Clare, hvis du ikke allerede har læst/anmeldt den, og forsætterene til L.J. Smiths The Night World: “Mørkets døtre” og “Heksesøstre”, da jeg kan se at du har læst 1’eren; “Den skjulte vampyr”. nogle virkelig fantastiske bøger, hvis jeg selv skal sige det 🙂

  Endnu en gang tak for en fantastisk blog 🙂

  Rikke

  • Hej Rikke.

   Åh, det er mig der takker! Det varmer virkelig at hører, du synes så godt om min blog.

   ‘Urværksenglen’ har jeg faktisk på engelsk, men er desværre aldrig gået i gang med den. Det skal der vist laves om på. 😉 Ja jeg har læst ‘Den skjulte vampyr’, men jeg må indrømme, at jeg ikke fik den største lyst til at læse efterfølgerne. Nu hvor du siger de er fantastiske, kunne det være, jeg skulle læse dem også.

   Tak for din besked. 🙂

   Vh. Sabine

  • Hej Oline.

   Jeg vil da gerne linke. Fedt at møde endnu en dansk bogblogger. Ser frem til at følge din blog.

   Og mange tak, fordi du kan lide min blog. Dejligt at hører. 🙂

   Vh. Sabine

 5. Hej Sabine.

  jeg er 12 år og læser også rigtig mange bøger. Har du nogle ideer til bøger jeg kan læse. kan rigtig godt lide din blog.

  Hilsen Johanne 🙂

 6. har først set din blog idag og den ser meget interessant ud!
  siden jeg selv er en stor læsehest anbefaler jeg ligenu bøger som jeg synes du burde læse da de os bare er fantastiske 🙂 (medmindre du har læst dem ) er selv igang med lying game ligenu og glæder mig faktisk til DIN andmeldelse om den 🙂

  Hvide mænd af Kenneth Bøgh Andersen
  Skyppeporten af Lene Kaaberbøl
  Den ydmyge amulet af Sascha Christensen
  kineserpigen af Maria
  Djævelens lærling af Kenneth Bøgh Andersen

  Dét er bøger som har rørt mig og ja, du måske kunne finde interresant 🙂

 7. Fandt din blog via min veninde Sus’s Bogblog, og sikke et flot stykke arbejde du har lagt i din blog :),glæder mig til at følge den.Kan se jeg har noget at lære endnu, har osse en bogblog,men er først for nyligt begyndt at anmelde de bøger jeg læser her for kort tid siden, håber det er okey jeg linker til din blog fra min blog :), du skal være velkommen hvis du har lyst til at gøre det samme med min

 8. Hej Sabine.
  Jeg har kigget dine lister grundigt igennem, og det ser ikke ud til at du har læst/anmeldt en fantastisk trilogi der hedder “Det skjulte rige” af Clare B. Dunkle.
  Jeg ville blive glad hvis du ville overveje mit forslag 🙂
  p.s. Stor fan af din blog!
  -Caroline

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s