6 thoughts on “Trailer tirsdag #24

  1. Jeg fik læst fem romaner: “Tom Jones” af Fielding, “Røvere” af Faulkner, “The Age of Innocence” af Wharton, “The Tenant of Wildfell Hall” af Anne Brontë og “Slettet” af Teri Terry. Det var en hård omgang, og det har også sat sine spor på læseoplevelserne, men det var virkelig også spændende at vide, at tusindvis af andre læseglade entusiaster også sad og læste på livet løs. Du kan være med til efteråret.

  2. Det var heller ikke foruden en længere lur sidst på dagen, for hårdt var det.
    Hvad med dig selv og bloggen? Er det ikke længe siden, du har opdateret?

  3. Det er jeg ked af. Heldigvis plejer lysten at komme tilbage gør eller senere. Sådan var det i hvert fald hos mig, så jeg håber, at det samme gør sig gældende i dit tilfælde. Får du ellers læst nogle gode bøger?

  4. Hej! Læste en gammel anmeldelse fra 2011, du har lavet af Døden i dine øjne (Deadline), af Rachel Ward. Læste bogen for et stykke tid siden, men i din anmeldelse stod der at den var igang med at blive filmatiseret – jeg søgte på nettet men kunne intet finde. Hvor fandt du informationen henne, hvis du husker det? Hvis den udkommer eller er udkommet, vil jeg nemlig rigtig gerne se den. Håber du kan hjælpe på min forvirring. Hilsen Rosa

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s