Perfect Chemistry af Simone Elkeles

Titel: Perfect Chemistry
Forfatter: Simone Elkeles
Serie: Perfect Chemistry #1
Udgivelsesdato: 29. April 2010
Forlag: Simon and Schuster
Sider: 260
Sprog: Engelsk

 

Brittany Ellis er en pige der ligner hun har det hele; rige forældre, den perfekte kæreste og den “rigtige” gruppe af venner. Men da Brittany er tvunget til at være i gruppe i kemi med Alex Fuentes, et bande medlem fra den forkerte side af byen, begynder hendes perfekte liv så småt at smuldre. Alex er en bad boy, og han ved det, så da han laver et væddemål med hans venner om, at få luret Brittany ind i hans liv, tænker han ikke yderligere over det.

Men når Alex og Brittany lærer hinanden bedre at kende, begynder de at holde af og forstå hinanden, og de bliver begge klar over, at det ydre tit kan være vildledende. Vil deres nye følelser være nok til at holde dem sammen når verden er indstillet på, at rive dem fra hinanden?

Denne bog tog mig med på en følelsesladet rejse. Man kommer igennem hele følelsesregistret; frygt, skyldfølelse, forelskelse og sårbarhed. Det hele er beskrevet så godt, og jeg tog mig selv flere gange i, at være ved flæbe over uretfærdigheden i deres liv. Perfect Chemistry er meget mere end bare en ungdomsbog om teenageforelskelse. Den kommer ind på alvorlige emner som stoffer og vold. Men det bedste af det hele, kommer den ind på forskellen mellem kultur og klasse, og at man på trods af forskellig baggrund, kan komme til at forstå hinanden. Både Brittany og Alex’ personligheder og liv er beskrevet så godt, at man ikke kan lade være med at tro, at de findes virkeligt.

Kærligheden mellem Alex og Brittany er på ingen måde sød og kvalmende, men er derimod er ægte, og deres forelskelse udvikler sig realistisk.

Kapitlerne er delt op så man skiftesvis følger Alex og Brittany. Det er endnu en tiing jeg elsker ved bogen, for man flyver gennem kapitlerne, fordi man lige skal læse et til. Der er konstant spænding i bogen, og der dukker ting op man overhovedet ikke havde set komme. Den er nervepirrende til den sidste side er vendt. Dette er en bog jeg vil kunne læse igen og igen.

Jeg vil anbefale denne bog til de ældre teenagere, der vil læse en kærlighedshistorie, der får en til at holde vejret af spænding. Den er ikke mindre end fantastisk!

Perfekt Kemi #1: Vores nat er udkommet (DK)
Perfect Chemistry #2: Rules of Attraction er udkommet (Anmeldelse)
Perfect Chemistry #3: Chain Reaction er udkommet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s