Klub Død af Charlaine Harris

Titel: Klub Død
Originaltitel: Club Dead
Forfatter: Charlaine Harris
Serie: Sookie Stackhouse #3
Udgivet: 8. April 2010
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Sider: 282
Sprog: Dansk

 

 

Sookie har et problem. Hendes vampyrkæreste, Bill, har været fraværende og uopmærksom på det seneste. Pludselig meddeler han, at han skal på forretningsrejse, men der ligger tydeligvis mere bag. Da en varulv forsøger at kidnappe Sookie, fortæller Bills leder, Eric, at Bill er blevet kidnappet. Han beder Sookie om hjælp til at finde Bill, og naturligvis træder hun til med det samme. Men da Sookie finder ud af, hvorfor Bill er blevet kidnappet, er han i knap så høj kurs hos hende.

Jeg var vild med Død indtil solnedgang og Levende død i Dallas, så selvfølgelig skulle jeg læse Klub Død. Desværre skuffede den lidt, den fangede ikke så hurtigt som de andre bøger, og jeg var forvirret første halvdel af bogen. Men næste halvdel af bogen blev mere spændende.

Grunden til, at jeg alligevel giver Klub Død toppoint, er Charlaine’s Harris utrolige evner til at skrive. Sookie er så sjov at følge, og jeg kunne ikke lade være med at sidde og fnise lidt over hendes kommentarer. Derudover elsker jeg universet som er fyldt med vampyrer der er kendt for menneskene, varuvlene og hamskifterne som stadig lever i skjul og en masse andre skabninger.

Personer man skulle forholde sig til, var der rigeligt af. Man skal holde tungen lige i munden, for at kunne følge med på det område. Det samme gælder Sookie’s små kærlighedsafærrer, men de er dog kun med til at få læseren til at ville læse mere.

Jeg glæder mig til, at læse Død for verden, for Sookie Stackhouse serien er uden tvivl en af mine yndlings.

8 thoughts on “Klub Død af Charlaine Harris

  1. Hvor langt er du? Ja, Cornelia Funke skriver helt vidunderligt, og man er slet ikke i tvivl om, hvordan tingene ser ud eller hvordan personerne føler.

  2. Jeg er spændt på, hvad du synes om resten af serien. Jeg læste de to første på engelsk for snart fem år siden – dvs. inden tv-serien og den voldsomme popularitet, som bøgerne har nydt godt af de senere år – og de var udmærkede små krimier i et ret anderledes miljø. Da jeg så læste treeren sidste år – og efter at have set første sæson af True Blood – gik jeg kold. Tror der gik lidt for meget fangbanger over den 😉

    Men jeg synes nu konceptet med, at vampyrerne er kendt i menneskesamfundet, er interessant, og det ærgrer mig, at jeg mistede appetitten på serien, for der er jo en del bøger i den efterhånden 🙂

    • Det må da være meget sjovt, at se bøgerne blive mere og mere populære når man selv har læst dem. Men jeg synes jo det er med god grund, de er jo super gode. Hehe. Har ikke selv set så meget af serien, og kan egentlig bedre lide bøgerne.

      Det kan da være, at du en dag for smag for dem igen. 😉

  3. Serien er GENIAL!!!!:D… HAr set hver eneste episode af alle sesonerne,… Jamen der findes ingen serie der er bedrer i tv!!!!!.. Og Som bog!.. Det er den eneste grund til at jeg er røjet fra 1 til 7 i læsning på et år!!… TRUE BLOOD ER BARE GENIALT!!!:D<3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s