Crescendo af Becca Fitzpatrick

Titel: Crescendo
Forfatter: Becca Fitzpatrick
Serie: Hush, hush #2
Udgivelsesdato: 19 Oktober 2010
Forlag: Simon and Schuster
Sider: 427
Sprog: Engelsk

Nora Greys liv er stadig langt fra perfekt. Selvom hun er levet kæreste med hendes skytsengel, Patch (som, titel til side, kan beskrives som alt andet end engle-agtig), og overlevet, da en forsøgte at tage hendes liv, ser tingene ikke så godt ud alligvel. Patch er begyndt at trække sig tilbage, og Nora kan ikke finde ud af om det er for hendes bedste, eller hans egen, at han er begyndt at ses med hendes ærkefjende Marcie Millar. Derudover er Nora begyndt at blive hjemsøgt af billeder af hendes far, og hun bliver besat af at prøve at finde ud af, hvad der egentlig skete med ham, den nat, han tog til Portland og aldrig kom hjem igen.

Jo længere Nora dykker ned i mysteriet om hendes fars død, jo mere sætter hun spørgsmålstegn ved, om hendes eget Nephilim blod har noget at gøre ved det, og hvorfor hun virker til at være mere i fare, end normale piger. Siden Patch ikke besvare hendes spørgsmål og virker til bare at stå i vejen, beslutter hun sig for at finde svarerne på egen hånd. For afhængig af tanken om at hun er beskyttet af sin skytsengel, bliver Nora til fare for sig selv igen og igen. Men kan hun egentlig stole på Patch, eller gemmer han på mørkere hemmeligheder, end hun nogensinde kunne have forestillet sig?

Efter at have læst Hush, hush, som var blevet min yndlingsbog, havde jeg rigtig store forventninger til denne efterfølger, og man må sige at den levede op til dem. Den fortsætter i samme fantastiske, mørke stemning, og man når ikke langt ind i bogen, før der begynder at ske ting og sager. Nora fortæller en aften Patch, at hun elsker ham, og herefter begynder han at blive fraværende over for hende. Han begynder at ses med hendes fjende Marcie Millar. Nora bliver selvfølgelig dybt såret, men det viser sig senere, at der er en god grund til at han ses med hende. Men da Noras barndomsvens, Scott, dukker op, begynder hun at hænge ud med ham, i et forsøg på at gøre Patch jaloux.

I løbet at bogen dukker der hele tiden nye spørgsmål op, og Nora opdager dystre hemmeligheder der får hende til at tro at dem hun holder mest af, har forrådt og løjet over for hende. Det, at det handler om engle, kan jeg rigtig godt lide, og at bogen er fyldt med mystik, gør den bare endnu bedre. Jeg var fanget i spænding hele vejen igennem, og havde meget svært ved at lægge bogen fra mig, der skulle liige læses et kapitel mere hele tiden, for at se om Nora kom tættere på at finde ud af hvem hendes fars morder er. Jeg har svært ved at udtrykke hvor godt jeg kan lide denne serie. Den er helt fantastisk, og indtil videre den bedste serie jeg har læst.

Ligesom man tror alt ender godt, sker noget fuldstændig uventet uventet, så det er urimeligt svært vente på den næste bog i serien udkommer næste år!

Hush, Hush #1: Hush, Hush er udkommet DK: Forelsket i en engel er udkommet
Hush, Hush #2: Crescendo (Denne anmeldelse) DK: Forfulgt af en engel er udkommet
Hush, Hush
#3: Silence er udkommet DK: Under englevinger udkommer 15. Marts 2012
Hush, Hush #4: Finale udkommer Oktober 2012 DK: Endnu ikke planlagt til udgivelse

13 thoughts on “Crescendo af Becca Fitzpatrick

 1. Ej hvor er det fedt at finde nogen som er ligeså vild med den her serie som mig! og paranormal romance med engle generelt:)
  Jeg kender mange som har læst bøgerne, men som bare siger “den var da ok”.
  “Ok”, var den bare “OK””? NEJ! den er mere end bare ok! Den er SÅ fantastisk!
  Er også mega fan af Patch!
  Super blog!

  • Dejligt at møde endnu en fan af serien. 🙂 -og af engle! Hehe.. Kan sagtens følge dig i, ikke at kunne forstå andre kun synes den er okay, når man selv synes den er helt fantastisk. Ja, Patch er bare dejlig mystisk og badass. 😉
   Tak skal du ha’ 🙂

   • Hvis du kunne tænke dig at se mere med engle så kan jeg anbefale serien Supernatural (som også er min ynglings serie. Kæmpe fan, jeg mener merchandise og hele svineriet hihi )
    der er nemlig en engel med fra sæson fire af. Men jeg kan dog alligevel klart anbefale dig at se hele serien. Dog er der hvor engel, som forresten hedder Castiel, kommer med i serien et af mine ynglings steder:)
    Og lige en sidste ting, jeg har forresten selv fået oprettet en blog nu. Der er ikke så meget på indtil videre, eftersom det kun er nogle dage siden jeg oprettede den, men jeg er godt i gang. Jeg ville blive super glad hvis du gad at tage et kig på den. Her er linket https://aweirdtale.wordpress.com/

    fortsæt god blogging og glædelig jul:)

 2. jeg elsker Hush, Hush !!!!! :’)
  nu har jeg så kun læst den på dansk – forelsket i en engel, men den er så god!
  normalt kan jeg ikke lide at starte en bog på dansk og så læse efterfølgeren på engelsk, men da Crescendo ikke lige er udkommet på dansk endnu .. er jeg simpelthun tvunget til at læse denne fantastiske bog på engelsk! den topper mine juleønsker lige nu! :b

  • Du har så evig ret, denne serie er fantastisk. Selvom Hush, Hush (Forelsket i en engel), umuligt kan blive bedre, så skuffer Crescendo bestemt ikke.
   Jeg læste også selv den færste på dansk, på samme måde som dig. Men det fortsatte i samme god stil på engelsk.

 3. Aweirdtale – Tak for anbefalelsen. Det lyder til at være en rigtig god serie, som jeg da vil overveje at se. 🙂 Har den været i fjernsynet eller? Synes nemlig ikke jeg har hørt om den før.
  Hvor hyggeligt at ‘møde’ endnu en blogger! Det er en rigtig fin blog du har, keep up the good work. 😉 Kan se at du linker til mig, tak for det. 🙂 Jeg sætter også lige dig på min link-liste.
  Rigtig glædelig jul til dig også!

 4. Du har ikke en cirka dato for, hvornår den kommer på dansk? Jeg er så forfærdelig utålmodig, men mit engelsk er ikke godt nok til, at jeg kan tage mig sammen til at læse den på engelsk. Jeg elsker nemlig også den første bog. x3

  • Nej, jeg ved det desværre ikke. 🙂 På tellerup’s (dem der udgiver bogen på dansk) hjemmeside, står der at den skulle udkomme december 2010. Men da det ikke blev tilfældet, mon så ikke den kommer her i starten af året? Det håber vi på 🙂

 5. åhhh!!! jeg kan bare ikke vente til forfulgt af en engel kommer. jeg skal så meget købe den 😀

  den udkommer forresten 1/4 og 3´eren skulle komme 18 oktober xD

 6. Jeg har lige læst Hush, Hush og jeg kan slet ikke beskrive den. Det er jo helt vildt så spændene den er – der er jo absolut ikke en side hvor der ikke sker noget drastisk, vildt, herligt eller mystisk! Jeg elsker den bog og jeg kan ikke vente med at få fingrene i Crescendo. I lang tid var Sookie Stackhouse mine yndlingsbøger og jeg var fast besluttet på at ingen andre bøger ville kunne overtage den plads, men må indrømme at jeg er ved at tro at Hush, Hush er ved at indtage første pladsen.

  Jeg elsker alle dine anmeldelser, og synes at denne anmeldelse var endnu mere pirrende – jeg må virkelig bare have fat i Crescendo!

  Jeg læste Hush, Hush på under to dage, og jeg kommer sikkert også til at læse Crescendo på to dage, så der er laaaaaang tid til Silence udkommer, tør næsten ikke tænke på det 🙂

  Fed blog, jeg abonnerer allerede! Keep on!

  • Dejligt at du også kan lide bogen! Det er altså også en fantastisk serie. Overvejer kraftigt at genlæse den inden Silence udkommer. 🙂 Love it!

   Ih, tusind mange tak! Det er kommentarer som din, der gør, at jeg fortsætter med at blogge. Tak! 🙂

 7. Jeg er i gang med 3’ern nu… Jeg er naermest halvvejs og jeg kan bare ikke stoppe… Hvis I ved hvornaar 4’ern udkommer maa I hellere end gerne sige til ! 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s