Shadow Kiss af Richelle Mead

Titel: Shadow Kiss
Forfatter: Richelle Mead
Serie: Vampire Academy #3
Udgivelsesdato: 13. november 2008
Forlag: Razorbill
Sider: 443
Sprog: Engelsk

Rose ved at det er forbudt at elske en anden vogter. Hendes bedste veninde, Lissa – den sidste Dragomir prinsesse – må altid komme først. Desværre, når det kommer til skønne Dimitri Belikov, er nogle regler skabt til at blive brudt…

Der begynder at vokse et mærkværdigt mørke i Rose’s tanker, og spøgelsesagtige skygger advare om forfærdeligt ondskab, kommer nærmere til akedemiets porte. De udødelige kommer nærmere, og de vil have hævn over de liv Rose har taget. I en hjertestoppende kamp i at udleve sine værste mareridt, skal Rose til at vælge imellem liv, kærlighed og de to personer der betyder mest … men vil hendes valg betyde at kun en kan overleve?

I denne bog begyndte der først for alvor at ske noget hen mod slutningen, men det gjorde ikke så meget, for det er alligevel spændende at følge med i Roses verden.  Lissa, Rose og de andre, skal hen og vidne mod Viktor Dashkov i Retten, og her begynder Rose for alvor at se spøgelser, udover vennen Mason. Alle tror hun er blevet vanvittig, og tror ikke rigtig på hende i starten. Men når der kommer et angreb på akademiet, kan Roses “evner” virkelig komme i brug… Ligeledes begynder Moroi vampyrerne på at få mere indflydelse i kampen mod de onde Strigoi vampyrer, ved hjælp af magi. Dimitri og Roses forhold udvikler sig også mere i denne bog, og de har svært ved at holde sig fra hinanden, som egentlig er det de har aftalt.

Jeg elskede denne bog hele vejen igennem, men slutningen er noget af det sørgeligste der kunne ske, og man har slet ikke set det komme. Man kan slet ikke vente med at komme igang med næste bog, der virkelig lægger op til en hjerteskærende rejse. Så det er en god idé at have “Blood Promise” liggende, klar til hurtigt at samle op, og læse videre i.

Vampyr Akademiet #1: Frygtens skole/Vampire Academy er udgivet (Anmeldelse)
Vampyr Akademiet
#2: Bidende kulde/Frostbite er udgivet (Anmeldelse)
Vampyr Akademiet #3: Skyggekysset er udgivet på dansk
Vampire Academy #4: Blood Promise er udgivet (DK: titel endnu ikke offentliggjort) (Anmeldelse)
Vampire Academy #5: Spirit Bound er udgivet (Anmeldelse)
Vampire Academy #6: Last Sacrifice er udgivet (Anmeldelse)

Reklamer

2 thoughts on “Shadow Kiss af Richelle Mead

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s