Om mig & bloggen

Siden du har klikket dig ind på denne side, regner jeg med at du gerne vil vide mere om mig eller bloggen. Ja, så er du kommet til det rette sted. Jeg har bikset lidt information sammen, så god fornøjelse. Jeg vil gerne henvise til min anmeldelsespolitik for yderligere information om bloggen.

Om mig

Mit navn er Sabine (big surprise)

Min alder er 22 år.

Min tid bliver for det meste brugt på min skønne familie, mine otte højtelskede katte og som det nok ikke kommer bag på nogen, så bruger jeg selvfølgelig utrolig meget tid på at læse. Det er så dejligt at kunne leve sig ind i andre verdener, der tit er langt fra ens egen, hvilket også er en af grundene til, at jeg læser meget fantasy/paranormal romance.

Jeg bruger derudover utrolig meget tid på at surfe på internettet, for det meste efter bøger. Blandt bruger jeg meget tid på at kigge på disse sider:

Saxo.com
Adlibris.com
Amazon.co.uk (linker til bøger)
Goodreads.com
eLounge.com

Om bloggen

Jeg elsker som sagt bøger, og det er da også derfor, at jeg den 14. September 2010 valgte at opstarte denne bogblog. Jeg havde i første omgang ikke regnet med at det ville holde særlig lang tid, førend min interesse og kreativitet for at blogge ville dø lidt ud. Men jeg tog glædeligt fejl! Bloggen eksistere endnu og jeg har alle intentioner om at den skal fortsætte lang, lang, lang tid ud i fremtiden.

Sabines bogblog handler om bøger, boganmeldelser, bogrelaterede nyheder og kommende danske udgivelser inden for – for det meste – ungdomsbøger. Jeg kan takke Stephenie Meyer og hendes Twilight saga for min enorme læselyst, for efter at have læst den, begyndte andre bøger at vække min interesse. Lige siden har jeg begivet mig ud i verdener indeholdende vampyrer, varulve, feer, faldne engle, osv. Jeg læser allerflest bøger af genren Paranormal Romance, Chick lit, Fantasy og ungdomsbøger i det hele taget. Biografier og krimier er jeg vist endnu ikke blevet voksen nok til at finde interessant, men jeg begynder så småt at prøve mig frem.

Formålet med bloggen er, at inspirere andre læseheste ved at dele mine følelser omkring de bøger jeg læser i mine mange boganmeldelser.

Kontakt

Kontakt mig på mail: Daiime@hotmail.com

Rigtig god læselyst
Sabine

80 thoughts on “Om mig & bloggen

 1. Hmm, du kan jo altid overveje at læse til boghandler, når nu du er så glad for bøger. Det er det jeg er ved lige nu, og det kræver en HG. 😀
  Det er bare så fedt at kunne sige at man er (og hør lige hvor musikken spiller) BOGHANDLER. Nice. 😉

  • Så for søren, undskyld det sene svar på denne her, havde ikke lige set at du havde svaret her inde. Oprindeligt tog jeg en HF, men er lige nu ved at tage det der kaldes en HgS, som vil opgradere mit eksamensbevis til også at inkludere en HG. Det er sådanset hvad der er krævet for at blive boghandler – en almindelig HG.

   Og det er rigtigt nok, at der er mange boghandlere der har meget mere end bare bøger – specielt den jeg skal i. Men det er jo sådan det er. For at en boghandler kan overleve skal de jo også have spil, papirvarer m.m. Men kommer man ud i en af de boghandlere der hovedsageligt har bøger, er der jo ikke så meget sideløbende man skal lære – så er der jo mest med bøger.

 2. Hej Sabine

  Jeg har været en fast læser på din blog et godt stykke tid, men har nu selv opretted en blog. Så derfor vil jeg bare lige sige at jeg har taget dit link, sat det på min blog, som en forslag til andre læser, det håber jeg er ok med dig.

  – Luna

 3. Heej

  Jeg vil lige hører, køber du dine bøger andre steder end over dansk internet sider, da der nogen bøger jeg har fundet på din side, som jeg bare ikke kan få finger i, over de danske sider 😦

  – Luna

  • Hey

   Ja, køber en del på udenlandske sider. Jeg køber rigtig tit på Play.com. Bøgerne er super billige og portoen er gratis. Altid god levering.
   Så er der Amazon.co.uk. De har stort set alle bøger – også til en fin pris. Det er de 2 sider jeg bruger mest. Ellers har Saxo.com også en del engelske bøger. Det er en dansk side, som du nok kender. (:

   Sabine

 4. Hej Sabine!
  – Jeg er helt vild med din side, jeg kigger den igennem ca. hver dag! Men er der nogle bøger du virkelig kan anbefale at læse?(både på dansk og engelsk)
  – Hvad er din/dine ynglings bøger?

  Thea.

  • Hej Thea.

   Jeg er rigtig glad for, at du kan lide min side! Det er skønt at hører. Tak. 🙂
   Nu ved jeg ikke hvad du har læst allerede eller hvilken genre du kan lide, men kan nævne de bøger jeg synes allerbedst om.

   Vildskab/Shiver af Maggie Stiefvater – Rigtig sød serie om varulve og kærlighed.

   Vampyr akademiet/ Vampire Academy af Richelle Mead – Handler om vampyrer. Fantastisk serie, som alle burde læse.

   The Iron King af Julie Kagawa – Handler om feer. Den er også super god.

   Jeg er næsten lige begyndt på Rachel Caine’s vampyr-serie Morganville Vampires. Jeg er vild med den. Første bog udkommer i øvrigt på dansk snart.

   Så er der selvfølgelig Suzanne Collins The Hunger Games/ Dødsspillet. Meget barsk serie, men den er virkelig god. Har endnu ikke mødt nogen, der ikke kunne lide den.

   Hvis du allerede har læst dem, så må du sige til. Anbefaler gerne flere så. 😉

   Vh Sabine

   • Hej Sabine,
    Du må undskylde jeg svare så sent, jeg havde ikke lige set den… ups…
    – Jeg har læst shiver serien, bortset fra den sidste bog siden den jo ikke er udkommet endnu -.-‘
    – Men det er da nogle bøger jeg vil få skrevet på min liste over bøger der skal læses, mange tak skal du ha’ 😀

    Kh Thea

 5. Hej Sabine 🙂

  Mit navn er Sasa Kovacevic og jeg er admin inde på Twilight Danmark —> http://twilightdanmark.dk/

  Jeg faldt over din blog og blev helt vild med dine anmeldelser af de forskellige bøger. Eftersom din side omhandler bøger osv
  tænkte jeg på om det var muligt, at få et link på din side til Twilight Danmark? Det ville være vores hjemmeside en stor ære 🙂
  Det kunne fx. være andre bloggere?

  Desuden vil jeg gerne tilbyde dig hvis du kunne tænke dig nogle flere besøgende (vi har omkring 1000) hver eneste dag
  ved at gæsteblogge hos os. Det kunne være, at du anmelder en bog eller fortæller om din blog og smider den ind på vores side
  som en artikel. Der ligger du naturligvis et link ind til din egen blog og via den vil du få en del trafik.

  Jeg ser frem til at høre fra dig!

 6. Hej, Sabine!

  Jeg havnede ved et tilfælde på din hjemmeside. Jeg prøvede at finde svar på et spørgsmål fra en af Private-bøgerne. Nu ved jeg jo ikke, om du har læst alle, eller nok til du kan besvare mit spørgsmål?
  I 4. del “Bekendelser” på side 178 nederst fortæller Noelle, Ariana ville bøje reglerne for at få den rette pige ind på Billings. Den rette pige er så Reed.
  Jeg blev lidt forvirret – hvorfor skulle Ariana ønske at få Reed ind på Billings.

  Ville hun udnytte hende? Ville udnyttelsen gavne Ariana? Hvorfor egentlig?

  -Når jeg læser bøger, har jeg meget svært ved at fortsætte, hvis der er noget, der ikke stemmer. jeg vil helst have styr på alle detaljerne – så håber, du kan hjælpe mig:)

  Hilsen Kitt

 7. Hej Sabine!
  Jeg er en fast læser her på din blog, jeg tjekker den faktisk ud dagligt, og jeg æææææælsker bare den her blog, og derfor bestemte jeg mig for selv at lave en. Jeg er lige ved at finde ud af det, men er det okay at jeg sætter dig på min linkliste? 😀

 8. Kære Sabine!
  Du skal virkelig læse Maggie Stiefvater’s bog Vildskab, bag efter den vil man bare have mere! Jeg har derfor og læst 2’eren og den lever fuldstændig op til forventningerne fra 1’eren, det er virkeligt et MUST hvis at man er til til fantasy bøger!

  P.S. Jeg eeeeelsker din blok! 😀

  • Hej Thea. Jeg læste faktisk serien på engelsk sidste år. Men jeg vil glæde læse den igen, på dansk denne gang! 🙂 Det er nemlig en fantastisk bog/bøger.

   Mange tak! Dejligt at hører. 🙂

   Vh. Sabine

   • Hej endnu en gang!
    Lever 3’eren op til 1’eren og 2’eren? 😀
    – Har du forresten læst De dødes kald af Kelley Armstrong i serien Mørkets Kræfter? Hvis ja, kan de så anbefales, og hvor mange stjerner ville du give den ud af 5?

    Vh. Thea 😀

    • Mener du 3’eren ‘Forever’? Så ved jeg det ikke, da den ikke er udkommet endnu. 😉

     Jeg har desværre ikke læst Mørkets Kræfter endnu. Jeg har dog set, at et par af de andre bogbloggere har givet den toppoint. Jeg skal også have læst dem, når jeg er kommet igennem den to-read bunke jeg er i gang med nu. 🙂

     Vh. Sabine

 9. Hej Sabine
  Jeg har lige to spørgsmål:
  1. Hvordan får du inspiration til hvad du vil læse?
  2. Hvor køber du bøgerne henne? Jeg har nemlig selv svært ved at finde et sted, hvor jeg kan købe bøgerne billigt.
  Håber du kan hjælpe 😉
  Vh. Josefine
  P.S. Jeg elsker din blog! 🙂

  • Hej Josefine.

   1. Jeg får mest inspiration på Goodreads.com – en slags facebook for læseheste. Der er simpelthen alle bøger. Men mest engelske. Jeg får også inspiration fra andre bogblogs osv.

   2. Det kommer an på om du mener engelske eller danske bøger? De engelske køber jeg på Play.com, Amazon eller Saxo.com. De danske på Saxo.com eller Adlibris.dk. Ellers er det lidt forskelligt. Hvis jeg finder bogen og portoen billigt et andet sted, så køber jeg naturligvis der.

   Mange tak!! 🙂

   Vh. Sabine.

 10. Hej Sabine,
  Ved du hvad 3’eren/den aller sidste bog i Maggie Stifvater’s serien Shiver hedder på dansk? 😀

 11. Hej Sabine, 😀 Ved du hvor mange bøger der er i Andrea Cremer’s Serie Nightshade? Og hvad hedder de forskellige bøger (både på dansk og engelsk)? Og hvornår bliver de udgivet? 🙂
  Vh. Thea

  • Hej Thea. 🙂

   Indtil videre er der tre bøger som vi ved noget om. De to første Natskygger (Nightshade) og Ulveskæbner (Wolfsbane) er udkommet. Der kommer en tredje, Bloodrose, og den engelske udgave udkommer den 21. Februar 2012. Så der er desværre lidt tid endnu.

   Vh. Sabine

 12. Hej. først vil jeg lige sige jeg elsker din blog! Et hurtig spørgsmål, som jeg håber du kan svare på. Jeg er lige blevet færdig med becca fitzpatrick hush hush (og vis du ikke har læst den. Kan den varmt anbefales! ) det var bog 1 forelsket i en engel og det jeg ville spørge om var om du ville finde ud af om bog 2 i serien er kommet ud på dansk for sådan noget er jeg total håbløst til please? Hehe det var vist ikke et så kort spørgsmål som jeg troede ❤ håber du vil hjælpe mig!

  • Hej Caroline!

   Jamen tusind tak. 🙂

   Jeg har læst bogen, og ja, den er bare fantastisk. Hehe. Dejligt at du også synes om den.

   Men som svar på dit spørgsmål: Bog 2 i Hush, Hush serien er udkommet. Den hedder ‘Forfulgt af en engel’.
   Og så er det lige blevet officielt, at bog 3 udkommer den 15. Marts 2012 med titlen ‘Under englevinger’.

   Vh. Sabine

   • Åh tusinde tak for det meget hurtige svar. du har hjulpet mig rigtigt meget. den eller de vil jeg så ønske mig til juleaften<3 tak igen;p

     • ‘Existence’ findes desværre kun som e-bog lige nu, så chancerne for, at den bliver oversat er meget små. Ærgerligt, for den er super god.

      God jul. 🙂

      Vh. Sabine.

 13. Hej Sabine
  Stillet mig selv det store spørgsmål, hvad for en slags blog du bruger – og har dermed et spørgsmål om hvor du har den fra? og om den er gratis at have?

  I øvrigt ville det være super’dejligt, hvis du evt. kunne foreslå nogle YA-bøger til mig, da jeg er løbet lidt tør for bøger og simpelthen ikke ved, hvad jeg skal give mig til at læse!

  Rikke 🙂

 14. Hej Sabine

  Har stillet mig selv det store spørgsmål, hvad for en slags blog du bruger – og har dermed et spørgsmål om hvor du har den fra? og om den er gratis at have?

  I øvrigt ville det være super’dejligt, hvis du evt. kunne foreslå nogle YA-bøger til mig, da jeg er løbet lidt tør for bøger og simpelthen ikke ved, hvad jeg skal give mig til at læse!

  Rikke

  • Hej Rikke,

   Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår dit spørgsmål. Jeg har min blog på wordpress.com. Det er ganske gratis og alle kan lave en. Hvis det var det, du er i tvivl om?

   Nu ved jeg ikke hvad du har læst, og om du læser engelske bøger? 🙂 Jeg har for nylig selv læst Angel – Flugt af L. A. Weatherly og Vampyrkongen af J. R. Ward. Begge to rigtig gode bøger.

   Vh. Sabine

   • Hej Sabine
    Jo det var lige det jeg var ude efter – og mange tak for svaret! q:
    Har kigget lidt på de bøger du foreslog, og umiddelbart lyder de ikke helt så tossede. – Tror helt klart at jeg vil give dem en chance! q:

    Rikke 🙂

 15. Hej Sabine.

  Har været en fast læser af din i et godt stykke tid nu, og har nu taget mig sammen til selv at oprette en bogblog – så ville bare sige, at jeg har sat dig på min liste over andre “Bloggere”.
  – Håber ikke at det gør noget? (:

  • Hej Emilie,

   Ja, det har jeg.. Køber tit på Adlibris pga. de billige bøger og gratis porto. Det fungere altid og har aldrig haft problemer. 🙂

   Vh. Sabine

 16. Hej Sabine. Jeg har læst mange bøger på det seneste, (og tjekket din blog ofte) og jeg kan se, at ‘Sorte Engle’ af Lili St. Crow ikke er blevet læst 😉 Den er rigtig spændende.
  Et lille referat:
  Far? Zombie
  Mor? Død for længst
  Mig? Det er så den skræmmende side af historien…
  Den Virkelige Verden kan være et skræmmende sted. Bare spørg 16-årige, forældreløse Dru, en hård pige, der har overlevet sin del af mærkværdige væsner og onde kræfter. Hun er bevæbnet, farlig og klar til at dræbe først og stille spørgsmål bagefter – hvilket betyder, at hun er længe om at finde ud af, hvem hun kan stole på…
  Dru Anderson har været anderledes så længe, hun overhovedet kan huske. Sammen med sin far rejser hun fra by til by, bor hele tiden nye steder og spiser de særeste ting, på jagt efter spøgelser og varulve. Det er et mærkeligt liv, men et godt liv. Indtil det hele eksploderer, og en zombie bryder ind i deres hus og slår Drus far i hjel.

  Monstrene vender hurtigt tilbage og denne gang har de Dru på menuen! Chance for overlevelse? Så godt som ingen! Hvis hun ikke kan klare sig til solopgang, er det game over…

 17. Hej Sabine

  Hvor er det en super blog du har, hvis jeg havde set den for et år siden, så tror jeg aldrig jeg havde startet min egen. Jeg er i gang med at lave links til andre blogs. Skal vi bytte?

  Med venlig hilsen
  Karin
  Skrivepulten, karinhald.blogspot.com

  • Hej Karin,

   Tak for de søde ord! Sikke en fin blog du også har dig. Den vil jeg med glæde følge med i fremover, og linker også gerne. 🙂

   Vh. Sabine

 18. Hej Sabine.
  Jeg synes det er mega fedt at du læser så meget, jeg elsker også selv at læse, men jeg kom sådan til at tænke på, om du har betalt alle de bøger? Nu hentyder jeg selvfølgelig ikke til at du har stålet dem:-P men om du havde en eller anden ven i en boghandel eller i et forlag, som ligesom låner dig nogle af bøgerne? For det må da være helt ufattelig dyrt!
  Mvh. Johanne:-)

  • Hej Johanne,

   Undskyld det sene svar. Ja, jeg har betalt for alle mine bøger. MEN – jeg er så heldig at få nogle anmeldereksemplarer tilsendt af nogle forlag, så jeg kan anmelde og anbefale dem til alle jer søde læsere.

   Mht. om det er dyrt, så ja… Det er selvfølgelig en dyr hobby når man gerne selv vil eje sine bøger i stedet for at låne på biblioteket. Men for mit vedkommende har det handlet om at prioritere.

   God læselyst,
   Sabine

 19. Hej Sabine.Jeg vil starte med at sige det er en rigtig god blog du har. Jeg vil gerne anbefale Hereafter Død og forelsket med Tara Hudson. Er lige blevet færdig med den og elsker den. Det er jo selvfølgelig ikke sikkert du vil kunne lide den men du skulle næsten prøve den 🙂
  Venlig hilsen Ceilie.

 20. Hej Sabine.
  Jeg har lige startet min egen blog på WordPress, og tænkte hvordan du fik stjerner på dine anmeldelser, om du skulle opgradere først.
  Hilsen Cecilie.

 21. Hej igen Sabine.
  Jeg glemte lige at spørge dig om noget, jeg tænkte på om du havde lyst til at tilføje mig til dine links.
  Hilsen Cecilie.

 22. Hej Sabine, jeg har netop i dag oprettet min egen bogblog, og jeg ville gøre om det er okay, at jeg kopirer dine “stjener”, hvor du har vurderet de bøger, du har anmeldt For kan nemlig ikke lave stjerner på den blog-hjemmeside jeg bruger. 🙂

  • Hej Amalie,
   Jeg kan heller ikke selv lave stjerner via selve wordpress. Det er blot billeder jeg har ‘hugget’ ved at søge på Google. Så ja, det må du vel egentlig gerne, da jeg ikke ejer dem. 😉
   Vh. Sabine

 23. Hej Sabine! Jeg er blevet ny blogger her på siden, og jeg tænkte på, hvordan jeg i alverden kan lave en flot blog. 🙂 -Kunne godt tænke mig at vide, om du har brugt penge på din blog, for at få din blog til at se ud som den gør? 😀

  • Hej,
   Jeg har ikke brugt én eneste krone på denne blog. 😉 Hvis du bruger WordPress, kan du selv lege lidt med de forskellige designs osv. under ‘Udseende’. 🙂
   Vh. Sabine

 24. Hej Sabine!
  Efter at min veninde fortalte mig om bloggen, kan jeg ikke holde mig fra den! Jeg elsker selv at læse af de samme grunde, som dig, og er helt vild med, at du har læst The Mortal Instruments, hvilket er min absolutte yndlingsserie, og jeg kan ikke til, den kommer på film. Jeg er dog lige startet på gymnasiet, så jeg har ikke særlig meget tid til at læse, selvom jeg virkelig ønsker det….
  Det jeg prøver på at sige, er, at jeg vil rigtig gerne anbefale en bog. Jeg lånte den af min venindes mor, og jeg elsker den! Den hedder Heksenat og er skrevet af Deborah Harkness. Det er den første i en trilogi.
  Jeg håber, at du vil tage den til overvejelse!

  Kærlig hilsen Emma

  • Hej Emma,

   Sikke en dejlig besked at få. 🙂 Mange tak. Jeg har faktisk læst omkring halvdelen af ‘Heksenat’ i sommeren sidste år. (Ja, virkelig længe siden efterhånden;)) Men jeg husker den som rigtig god, men desværre gik jeg i stå med den, af eller anden mærkelig grund. Jeg vil da tage den op til overvejelse igen. 🙂

   Venlige Hilsner
   Sabine

 25. Hej igen Sabine!
  Jeg var også ved at gå tabt i idten, da der er mange navne, som man skal kunne holde styr på. Men jeg hader at starte på noget og ikke gøre det færdigt, derfor læste jeg den færdigt, hvilket jeg er ekstremt glad for! Den bliver bare bedre og bedre, så kan kun anbefale dig at læse den igen. 😀

  Mvh. Emma

 26. Hej Sabine 🙂
  Jeg følger med i din blog, og synes den er super god!
  Jeg er selv blevet inspireret til at lave min egen bog blog da jeg er vild med bøger. 🙂
  Tænkte på om du havde lyst til at linke? Det ville gøre mig meget glad.

  Hilsen
  Kicki 🙂

 27. Hej jeg ville bare lige skrive at man også kan få virklige billige bøger inde på stereo studio normalt er der jo kun film og musik og sådan nået men jeg har opdaget at de os har bøger og fx jeg har købt nr. 4 af morganville vampires på dansk der inde og den kostede 70 kr men inde på saxo koster den 500 kr så der er en STOR forskæl 🙂

 28. Hej Sabine.
  Jeg vil gerne takke dig for i et stykke tid var min læselyst væk, og jeg følte ikke rigtig, at nogle bøger vakte min interesse, men efter jeg fandt din blog og har kigget dine anmeldelser igennem, har jeg endelig fundet en masse bøger. Tusind tak, forsæt det gode arbejde. 😀
  Vh. Anita.

 29. Hej Sabine 🙂

  Har du en bruger på Goodreads?
  For jeg vil nemlig gerne følge dig derinde hvis det er okay med dig 🙂
  V.h. Nilo

 30. hej Sabine
  jeg har her fortiden ikke nogle bæger, som jeg kan læse i, fordi at jeg sådan set har læst de fleste bøger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s