Dark Flame af Alyson Noël

Titel: Dark Flame
Forfatter: Alyson Noël
Serie: The Immortals #4
Udgivelsesdato: 22. Juni 2010
Forlag: Macmillan
Sider: 320
Sprog: Engelsk

Roman. Damen. Jude. En af dem er Evers dødelige fjende. En er hendes store kærlighed. Og den tredje er måske svaret på alle hendes problemer. Men Ever er fanget – bundet til hemmeligheder, magi og en ukontrolleret lidenskab inden i hende.

Hun er draget mod en – noget – der risikere at hun mister alt det hun har kært. Og den eneste ting der kan redde hende vil også skræmme Damen væk for altid.

Ever har igen dummet sig, og har ved et tilfælde kommet til at binde sig selv til den onde udødelige, Roman. Oveni det har hun også lavet sin bedste veninde Haven til en udødelig, og Haven har nu fundet sammen med Roman. Ever og Haven er blevet uvenner over Evers forbindelse til Roman. På grund af den mørke flamme der brænder inde i hende, og drager hende mod Roman, begynder hun at miste sig selv mere og mere, og dermed også så småt sine følelser for Damen. Hun holder dette hemmeligt for Damen, fordi hun er bange for at gøre ham ked af det. Hun søger dog hjælp hos vennen Jude, som prøver at hjælpe hende, men der kommer følelser i klemme, der gør det lidt mere besværligt.

Denne bog minder jævnt meget om bog 3 “Shadowland”, for man hører næsten kun om at Ever og Damen er evige soulmates, og ikke kan være sammen pga. Roman har modgiften. Hele serien handler egentlig om at Ever prøver at gøre bod på sine fejl. I enden tager bogen dog en dramatisk drejning, som jeg ikke lige havde set komme, og på grund af den, har jeg også mod på at læse den næste bog “Night Star”, i håb op der kommer til at ske noget mere.

De Udødelige #1: Evermore/Evermore er udkommet
De Udødelige
#2: Blue Moon/Blå Måne er udkommet
De Udødelige
#3: Shadowland/Skyggeland er udkommet
De Udødelige
#4: DK: Sort Ild er udkommet
De Udødelige
#5: Night Star/Natstjerne er udkommet (Anmeldelse)
De Udødelige
#6: Everlasting er udkommet. DK: For evigt er udkommet

Reklamer

5 thoughts on “Dark Flame af Alyson Noël

  1. En gang imellem er det sødt, men når man ikke kan noget som helst fordi han skal nusses med og det skal værre nu!. Men det er kun Pinochio der er siameser, og han ligner ikke en rigtig en fordi han er helt sort. Og vi kan ikke helt regne ud hvorfor, da hans søster er i de rigtige farver.

  2. Personligt synes jeg “Evermore” og “Blå måne”, var bedst. Desværre synes jeg at det er gået lidt ned af bakke derefter, da der ikke fordi der sker nær så meget i dem. Men noget må jeg kunne lide ved serien, siden jeg ikke opgiver den. 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s