Natstjerne af Alyson Noël

Titel: Natstjerne
Originaltitel: Night Star
Forfatter: Alyson Noël
Serie: De Udødelige #5
Udgivelsesdato
: 8. Juni 2011
Forlag: Alvilda
Sider:
352
Sprog: Dansk

Haven vil have hævn. Over Ever, men også over Damen og Jude. Hun leder efter det helt rigtige våben til at ramme dem med og finder frem til en mørk hemmelighed om Damen. En hemmelighed så grusom, at den truer med at flå Ever og Damen fra hinanden for altid.

Snart er Ever tvunget til at se sandheden om sin elskede i øjnene – og til at tage det endelige opgør med Haven. Men for at overleve kampen, må Ever træffe et valg, der vil påvirke hendes liv i al evighed: Kan hun leve med sig selv, hvis hun kaster Haven, sin gamle hjerteveninde, ned i glemslen i Skyggeland?

“Natstjerne” er femte bind i Alyson Noëls internationale bestsellerserie om evigt liv, om at miste sine kære, og om hvordan man ville forholde sig til sin omverden, hvis man blev påtvunget usædvanlige evner.

Der udkommer i alt seks bind. Serien afsluttes i 2011.

Alyson Noël formåede i denne bog, at finde den magi frem, som der var i Evermore og Blå måne og som desværre gik lidt tabt i de følgende to bøger. Det var så skønt, for lige netop de to første bøger, er mine yndlings i serien. Der var et plot denne gang. Spændingen steg for hvert kapitel og der skete ikke alle mulige ligegyldige små ting, der lynhurtigt er glemt, som der gjorde i Skyggeland og Sort ild. Det var derfor også dejligt, at man ikke blev forvirret hele tiden og bedre kunne koncentrere sig om det virkelige problem – Haven og modgiften til Ever og Damen. Handlingen foregår langsomt, men effektivt og så var der også et klassisk trekantsdrama. Jeg vil ikke afsløre for meget om det, men det indeholder Jude og var helt klart med til at øge underholdningen.

Ever udviklede sig til det bedre i denne bog. Hun indsete nogle fejl ved sig selv, lærte at hvile mere i sig selv og blev mere moden. Helt klart en rigtig god udvikling, der var tiltrængt. Natstjerne sluttede af med en cliffhanger, der alligevel ikke helt er en cliffhanger. Den var ikke nervepirrende, mere mystisk. Ever fik ligeledes sat nogle tanker i gang hos en som læser, og det kan man gå og spekulere over indtil For evigt udkommer på dansk til efteråret. Dét Alyson Noël er rigtig dygtig til er, at skabe en spændende og magisk fortælling, med et skønt persongalleri og masser af spænding. Jeg glæder mig til at se hvordan det hele ender ud for Ever og Damen.

De Udødelige #1: Evermore er udkommet
De Udødelige #2: Blå måne er udkommet
De Udødelige #3: Skyggeland er udkommet
De Udødelige #4: Sort ild er udkommet (Anmeldelse)
De Udødelige #6: For evigt udkommer den 6. Oktober 2011 (DK)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s