Nyt på hylden #5

Fik ikke lige skrevet igår, at jeg modtog Crescendo af Becca Fitzpatrick. Bogen har ligesom Hush, Hush, et rigtig flot omslag, der skinner. Har glædet mig til at læse den, og håber den er ligeså god som den første. 🙂
Crescendo

6 thoughts on “Nyt på hylden #5

  1. haha, det minder mig om mine to katte, Felix og Pinochio. Man kan knap nok slippe af med Pinochio, for han er meget opmærksomhedskrævende, men sådan er det med siamesere.

  2. Jeg har kigget lidt på dem, og de er super smukke. Elsker de skinnende forsider, eller hvad man nu kalder dem. Har dog aldrig fået købt dem, da der er utroligt mange der har skrevet dårlige anmeldelser af bøgerne, så det bliver spændende at se hvad du syntes. =)

    • Jeg elskede Hush hush, så Crescendo skal virkelig være god for at overgå den. 🙂 Har dog ikke kigget så meget på anmeldserne af lige disse to bøger, men det er jo også forskelligt hvad man synes er en god historie. 🙂 Jeg synes den havde alt det gode, mystik, forbudt kærlighed og at den handler om faldne engle og historien om dem, kunne jeg rigtig godt lide.

  3. Oss her – altså jeg er oss selv spændt på hvad jeg syntes om den. Forsiderne er super flotte, og har kigget på den længe. Det er godt nok kun de to første bøger der er kommet hjem nu, men de to næste er bestilt på en ordre som desværre først kommer slut december / start januar. Lidt lang ventetid, men der er bestilt en bog på den ordre som først udkommer slut december, så saxo kan ikke sende ordren af sted før den bog udkommer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s