To-read: September 2011

Dette er bøger der er sat til udkomme i September måned 2011 og som jeg på et tidspunkt i årets løb regner med, at skulle læse. Der vil muligvis komme flere to-reads i løbet af måneden. Bøgerne er som regel på engelsk, men dem med danske titler er naturligvis danske.

Fra en ende af: Første viste titel er en dystopisk romantisk roman som både virker sjov og seriøs. Jeg håber virkelig på, at den lever op til mine forventninger. Anden viste titel omhandler den velkendte paranormale genre og da jeg har vundet et bogmærke signeret af forfatteren, skal bogen da helt klart læses! (Selvom jeg må indrømme, den lyder lidt plat). Sidste viste titel har jeg set frem til i hundrede år. Den lyder utrolig mystisk og jeg glæder mig meget til at vide mere om plottet. Bogen bliver derfor købt lige så snart den er udgivet. 😉

All These Things I’ve Done af Gabrielle Zevin udkommer den 6. September 2011

I 2083 er chokolade og kaffe ulovligt, papir er svært at finde, vand er meget rationeret og New York City er fyldt med kriminalitet og fattigdom. Og dog, for Anya Balanchine, den 16-årige datter af byens mest berygtede (og døde) kriminalitets boss, er livet ren rutine. Det består af at gå i skole, tage sig af sine søskende og sin døende bedstemor, prøve at undgå at blive forelsket i den nye assistent D.A’s søn, og undgå hendes taber ex-kæreste. Det er indtil hendes eks uheldigvis bliver forgiftet af den chokolade hendes familie fremstiller, og politiet tror, ​​hun er skyld i det. Pludselig er Anya modvilligt blevet skubbet ind i rampelyset – både i skolen, i nyhederne, og vigtigst af alt, inden for hendes mafia familie.

The Faerie Ring af Kiki Hamilton udkommer den 27. September 2011

Debut forfatter Kiki Hamilton tager læsere fra den grumme slum og glitrende balsale af det viktorianske London til den morsomme, men truende Otherworld af feernes verden i denne fængslende fortælling om romantik, spænding og fare.

Året er 1871, og Tiki har lavet et hjem for sig selv og hendes familie af forældreløse børn på et øde gemmested tilstødende Charing Cross Station i det centrale London. Deres eneste mulighed for overlevelse er ved at plukke lommer. En December nat stjæler Tiki en ring og sætter en kæde af begivenheder i gang, der kan føre til total krig med feerne. For ringen tilhører Dronning Victoria, og det binder herskerne i England og feerne til fred med hinanden. Og da ringen mangler, prøver en oprørsgruppe af feer at bryde traktaten med mørk magi og blod – Tikis blod.

Helt uden at vide det, bliver Tiki overvåget og beskyttet af Rieker, endnu en tyv, der har mistanke om at hun er involveret i forsvindingen af ringen. Rieker har hans egne  hemmeligheder, og Tiki er slet ikke som hun virker til at være. Hendes blotte eksistens hjemsøger Prince Leopold, dronningens søn, der er drevet til at vide mere om den mystiske mærke, der omkranser hendes håndled.

Prins, fattig  og tyv – alle skal arbejde sammen om at sikre traktaten …

The Unbecoming of Mara Dyer af Michelle Hodkin udkommer den 27. September 2011

Mara Dyer tror ikke livet kan blive mere mærkeligt, end at vågne op på et hospital uden nogen erindring om hvordan hun er havnet der.

Det kan det.
Hun mener, at der må være mere til ulykken som hun kan ikke huske, som dræbte hendes venner og forlod hende mystisk uskadt.
Der er der.
Hun mener ikke, at hun efter alt hvad hun har været igennem, kan blive forelsket Hun er tager fejl.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s