Kommende udgivelser #17

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Uh, uh, uhh… Spændende bøger bliver meget snart udgivet. Ikke kun de to i indlægget her, men mange flere. Jeg er i fuld gang med en masse “Kommende udgivelser”-indlæg. Glæd jer til efterårets ungdomsbøger.

Jeg er pt. i gang med at læse Cirklen og den virker utrolig god allerede. Prøv selv at læs handlingen, det lyder lovende, ikke? Hehe. Body Finder har jeg haft stående ulæst på hylden i hundrede år (i engelsk udgave) og nu hvor den bliver udgivet på dansk, er jeg da lidt spændt på at få læst den. Den har desuden fået gode anmeldelser rundt omkring på de udenlandske sider. Det bedste af det hele er, at ventetiden på de to skønne bøger er ganske kort.

Body Finder af Kimberly Derting udkommer dn 20. September 2011

Violet er ikke en helt almindelig 16-årig pige, hun har en særlig evne til at fornemme hvor de døde ligger skjult. Hun kan hører deres ekko.

Kun Violets forældre og hendes barndomsven, Jay, kender hendes hemmelighed. Det er længe siden hun har brugt sine særlige evner, men pludselig slår en morder til, og Violet inddrages ufrivilligt i opklaringsarbejdet. Violet får hjælp fra Jay, som hen over sommeren har forvandlet sig fra en dreng til en smuk ung mand, og Violet må gradvist erkende, at hun er ved at falde for ham. Selvom hun prøver, bliver det sværere og sværere for hende at undertrykke de stærke følelser hun har for ham. Samtidig bliver Violet involveret i eftersøgningen af morderen, og er pludselig tæt på at blive hans næste offer.

Cirklen af Mats Strandberg & Sara B. Elfgren udkommer den 29. September 2011

Engelsfors. Smukt navn, dødssyg by. Omgivet af dybe skove, hvor mennesker ofte farer vild og forsvinder. En nat, hvor månen på mystisk vis farves rød, føres seks teenagere af en mystisk kraft til den nedlagte folkepark. De har intet til fælles. De ved ikke, hvordan de er kommet derhen, eller hvorfor de er der. Men uden hinanden kan de ikke overleve.

Update: Jeg ved, der mangler et to-read indlæg for September måned. Jeg har endelig fri-weekend nu og det betyder forhåbentlig mere tid til bloggen og også til læsning, så der kan komme nogen flere anmeldelser på banen. 😉

Reklamer

One thought on “Kommende udgivelser #17

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s