Bog-nyt: Julie Kagawa

Julie Kagawa er forfatteren til den ikke mindre end fantastiske fe-serie Iron Fey. Fans verden over kan nu glæde sig til meget mere fra forfatteren. Nu er det nemlig officielt, at hun skriver TO nye serier, der begge udkommer i 2012.

Den første er en vampyr-serie, som jeg virkelig er spændt på. Jeg elsker vampyr bøger – meget mere end feer, så sådan en serie om vampyrer fra hende, kan kun blive godt! Selve serien får navnet Blood of Eden og den første bog får titlen The Immortal Rules. På goodreads står følgende:

First in a post-apocalyptic vampire series from the author of the Iron Fey series.

Hvad jeg har læst mig frem til, så går genren også lidt over i den dystopiske genre. Dvs. fremtidsfortællinger og YA/vampyr blandet sammen – det bliver altså spændende!

For nylig kom det også frem at Julie Kagawa skriver en spin-off trilogi til Iron Fey. Jeg er super glad for at vi ikke skal sige endeligt farvel til det skønne univers efter The Iron Knight (Iron Fey #4) til oktober. Jeg håber bare, den ikke bliver kørt så langt ud at det bliver uinteressant. På goodreads står følgende om denne serie:

A new trilogy in The Iron Fey world coming after The Iron Knight. It stars Ethan Chase, Meghan’s younger brother when he is older.

Der er endnu ikke kommet titel på  den første bog, men vi kommer til at skulle følge Meghans lillebror på, forhåbentlig, ligeså spændende eventyr som sin søster. Jeg glæder mig! Og, nå ja – hvis du endnu ikke har læst The Iron King, så kom i gang!

Kilde: Goodreads og Julie Kagawas blog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s