Cover-release: Spell Bound af Rachel Hawkins

Coveret til den tredje bog i den søde Hex Hall serie er blevet frigivet og bogen har fået titlen Spell Bound. Måske husker I min anmeldelse af første bind Dæmonens hævn – jeg synes den er meget sød og magisk, men så heller ikke mere end det. Selve forsiderne er det samme som indholdet og det er ret fint, at de passer sammen. Mit favoritcover er stadig bind 1. De to nederste covers er bind 1 og 2 og handlingen til bind 3 står nedenunder dem. Vær opmærksom på eventuelle spoilere hvis man ikke har læst de foregående bøger i serien.

Læs mere: Rachel Hawkins blog | Goodreads

Udråbt som “umuligt at lægge fra sig” er Hex Hall serien blevet rost af både teenagere og kririkere. Med en vindende kombination af romantik, action, magi og humor vil dette tredje bind forlade læserne fortryllet.

Ligesom Sophie Mercer er ved at acceptere hendes usædvanlige magiske kræfter som en dæmon, tsger Prodigium Rådet dem fra hende igen. Nu er Sophie forsvarsløs, alene og prisgivet hendes svorne fjender – Brannicks, en familie af krigerkvinder, der jage Prodigium. Eller det er i det mindste det er Sophie tror, før hun gør sig en overraskende opdagelse. Brannicks ved at en episk krig er på vej, og de mener at Sophie er den eneste der har kraftige nok kræfter til at stoppe verden fra at falde fra hinanden. Men uden hendes magi, er Sophie ikke så sikker.

Sophie er på vej til et helvede af en rutsjebanetur – kan hun få hendes kræfter tilbage, før det er for sent?

Spell Bound af Rachel Hawkins udkommer den 13. Marts 2012

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s