Rules of Attraction af Simone Elkeles

Titel: Rules of Attraction
Forfatter: Simone Elkeles
Serie: Perfect Chemistry #2
Udgivet: April 2010
Forlag: Simon and Schuster
Sider: 324
Sprog: Engelsk

Carlos Fuentes er ikke glad for, at forlade Mexico for at starte sit “nye” liv, som hans storebror, Alex, har planlagt for ham. Carlos kunne lide sin frihed; at leve på kanten og gøre præcis som han selv vil – ligesom Alex selv gjorde.

Kiara Westford siger ikke så meget; hun foretrækker i stedet at lukke verden ude. Da Carlos dumper ind i hendes, prøver hun at forstå ham og hans vilde måde at være på. Carlos er sikker på, at Kiara mener hun er for god til ham, hvilket passer ham fint, for han er jo ikke interesseret alligevel, vel? Men når de endelig åbner op for hinanden, chokerer deres kemi dem begge. Kan de overkomme deres frygt og indse, at sommetider kan modsætninger godt tiltrække hinanden?

Jeg havde store forventinger til denne efterfølger til Perfekt Chemistry som tog mig med storm. Da jeg gik igang med at læse, fangede den med det samme, og dette pga. Simone Elkeles måde at skrive på. Hun er rigtig god til, at fange både en piges og drengs tanker i den alder, og især Carlos’ er rigtig godt beskrevet. Han er mystisk og en rigtig badass, men de små skridt han tager i den rigtige retning med sit liv, og prøver på bedst mulig måde at komme ud af problemer, gør det lettere at holde af ham.

I Perfect Chemistry sad jeg tit med en stor klump i maven og stortudede indimellem, over uretfærdighederne i Alex og Brittany’s forhold. Det var ikke helt tilfældet i Rules of Attraction, men alligevel var der tidspunkter der var rørende. Indimellem kunne jeg godt tænke, at dette skete da også for Alex og mange ting gik igen, men så skal man tænke på, at de har samme baggrund, og Carlos har set meget op til storebroren og opføre sig derfor meget på samme måde, som Alex gjorde. Der kom dog nogle vendinger, som ikke var der i Perfect Chemistry og i enden var der slet ikke nogen sammenligning, hvilket var rart.

Jeg blev positivt overrasket over, hvor meget Alex og Brittany var med i bogen. De spiller ligeledes store roller og har indflydelse på hvordan bogen udvikler sig. Bogen er delt op på en måde, så kapitlerne skifter mellem Carlos og Kiara. Det er en ganske god serie, og Simone Elkeles formår virkelig, at opbygge et rigtig stærkt bånd og kemi mellem hovedpersonerne der er meget troværdig.

Perfekt Kemi #1: Vores nat er udkommet (DK) Perfect Chemistry (Anmeldelse)
Perfect Chemistry #3: Chain Reaction er udkommet

2 thoughts on “Rules of Attraction af Simone Elkeles

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s