Smugkig #4

I disse små smugkig indlæg vil du kunne læse et citat fra en bog, jeg læser for tiden. Det stammer som et udgangspunkt fra den side jeg er nået til i bogen. Citatet kan have en speciel betydning for mig eller bogen, men der vil aldrig være spoilere involveret. Jeg vil som regel prøve at finde et citat eller udpluk, der giver et nogenlunde billede af bogens stemning og sprog. Formålet med Smugkig er blot til inspiration.

Vil du være med? Så er du hjertelig velkommen til, at skrive en kommentar med titel og citat fra netop dén bog, du er i gang med. Undgå spoilere.

“Sometimes it’s a relief. I remember the need, the insatiable hunger that rules my life and the lives of everyone around me. Sometimes I’m glad to be free of it. There’s less trouble now. But our loss of this, the most basic of all human passions, might sum up our loss of everything else. It’s made things quieter. Simpler. And it’s one of the surest signs that we’re dead.”
Warm Bodies, side 25

Jeg er netop i dag begyndt på Warm Bodies af Isaac Marion og jeg kan simpelthen ikke ligge den fra mig! Man bliver helt opslugt af bogens anderledes zombie plot. I lige dette citat snakker bogens hovedperson, zombien R, om det at have mistet alle de menneskelige følelser og behov. Warm Bodies er filmatiseret og har biograf premiere den 7. Februar.

3 thoughts on “Smugkig #4

 1. Åh, det lyder som en god bog. Har aldrig læst en zombie før 😮

  Vil du rette linket til boghunden.dk? Har fået mig et domæne nu 🙂

  • ‘Warm Bodies’ er også rigtig god. Synes da du skal prøve at læse noget med zombier så. 😉 ‘Høstens engle’ kan jeg også varmt anbefale.
   Link er hermed rettet. 🙂

 2. Den lyder spændende. Jeg har heller aldrig læst om zombier før 😉
  Jeg ville hører om du havde nogle gode forslag, til bøger (der er oversat til dansk) som jeg kan læse. Det skal lige siges, at jeg er vild med bøger som fx. Vampire Diaries, Hush Hush, Morganville Vampires eller Fallen. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s