Kommende udgivelser #43

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Politikens forlag er et af mine yndlings når det kommer til udgivelse af ungdomsbøger. Der udkommer/er kommet så mange interessante – især i år. Nogen af jer har måske set, at jeg har lagt en læseprøve ud på min Facebook side, hvor man kan læse lidt af nogen af bøgerne. Blandt andre En flænge i himlen og Delirium. Herunder to andre seriebøger af samme forlag.

Døden i dine øjne #3: I al evighed af Rachel Ward udkommer den 9. Oktober 2012

Den nervepirrende afslutning på Døden i dine øjne-trilogien.

Året er 2029. To år efter den store katastrofe. Adam, Sarah og hendes lille datter, Mia, bor sammen i en nedbrudt verden, hvor de kæmper med den uønskede opmærksomhed, de har tiltrukket sig, fordi Adam, ligesom sin mor, kan se, hvornår folk skal dø.

Under katastrofen lykkedes det på uforklarlig vis for lille Mia at bytte dødsdato med en anden og derved udskyde sin egen død. Denne særlige evne gør hende til et jaget bytte. Alle ønsker et evigt liv, og nogen er klar til at gøre hvad som helst for at få fat i Mias hemmelighed.

Lying Game #4: Gemmeleg af Sara Shepard udkommer den 12. Oktober

Emma har overtaget sin døde tvillingesøster, Suttons, identitet, for at opklare, hvem der myrdede hende. Alle Suttons veninder har et alibi for den aften, Sutton blev myrdet, men hvad med Suttons nærmeste familie?

Hendes adoptivsøster, Laurel, hader Sutton, fordi hun fik den fyr, Laurel allerhelst ville have haft. Indtil nu er det lykkedes for Emma ikke at blive afsløret af familien, men så får de besøg af Suttons farmor, der ikke er så nem at narre.

Kan Emma fortsat lyve for Sutton-familien, eller har de måske i virkeligheden hele tiden vidst, hvem hun var?

Lying Game – Gemmeleg er fjerde og sidste bind i den succesfulde amerikanske serie, der er solgt til flere lande og også kører som tv-serie i USA.

One thought on “Kommende udgivelser #43

  1. “Gemmeleg” er IKKE det sidste bind!!!! Der er 6 bøger i denne serie, men de to sidste er ikke blevet oversat til dansk og vil nok heller ikke… Det kan man også selv se i slutningen af denne, da mysteriet IKKE bliver opklaret!! 🙂
    Tro mig, jeg ELSKER denne serie!!! Jeg har selv prøvet at finde dem på dansk, men lige nu er de kun på engelsk!!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s