Kommende udgivelser #42

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Soul Seekers #1: Skæbnekald af Alyson Noel udkommer den 29. September 2012

Daire oplever, at tiden pludselig står stille.Mystiske krager forfølger hende. Og hun drømmerom drengen med delysende blå øjne. Kun hendes bedstemor ved, at Daire har mødt sit skæbnekald: Hun erkaldet til at blive Soul Seeker.

Første bog i bestsellerforfatteren Alyson Noëls nye serie “Soul Seekers”.

En flænge i himlen af John Green udkommer den 28. September 2012

‘En flænge i himlen’ er årets største overraskelse i amerikansk ungdomslitteratur. Tæt på genial blev John Greens bog kaldt af Time Magazine, og bogkøberne er enige. Siden bogen udkom i januar, er den trykt i 300.000 eksemplarer og i syv uger toppede den bestsellerlisten i New York Times. Og dét selv om bogen handler om noget så alvorligt som kræft.

Hazel har i fire år levet med en alvorlig kræftdiagnose og er ofte ved at miste modet. Men så møder hun den ligeledes kræftsyge Augustus og bliver forelsket for første gang i sit liv. Pludselig ser hun på både sygdom, liv og død på en helt ny måde.  

‘En flænge i himlen’ er en både rå, rørende og livsforelsket roman om udødelighed og alt det største og smukkeste i livet.  

Om forfatteren:

‘En flænge i himlen’ er John Greens femte ungdomsbog. Bogen er solgt til en lang række lande samt til filmatisering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s