Top 5: De bedste, danske ungdoms-bogblogs

Kultur For Unge har skrevet en super god artikel, hvor de giver de danske bogblogs point ud fra layout, anmeldelser, indlæg og indhold i det hele taget og lavet en lille top 5. Sabine’s bogblog fik en 2. plads! Kun 3 point fra 1. pladsen. Jeg er bare så stolt og beæret over det. Jeg blogger og skriver anmeldelser, fordi jeg synes det er sjovt og givende, men der ligger også utrolig meget arbejde i det – og ikke mindst tid, så det er dejligt at blive anerkendt på den måde. Derudover vil jeg gerne takke Jer læsere. I gør bloggen til den, den er, med Jeres altid skønne kommentarer og tilbagevendende besøg. Det betyder en hel del, så tak!!

Tilbage til kåringen af de bedste bogblogs, og herunder hvad Kultur For Unge elsker og savner ved min bogblog:

‘SABINE’S BOGBLOG’ oprettet 14. september 2010

Vi elsker ♥:

 • det store overblik man altid får over bognyheder.
 • at der gøres noget ekstra for at anmelde danske bøger og aktuelle bøger, endog kort efter udgivelsesdatoen.
 • at bloggen konstant opdateres med nyt uden tegn på træthed.


Vi savner:

 • et mere overskueligt tema med en mere læsevenlig skrifttype, specielt mht. kursiv tekst.

Som de gamle læsere af bloggen sikkert har opdaget har jeg (alt for) tit skiftet tema. Jeg ville ønske jeg kunne holde mig til ét, men der er desværre altid en eller anden funktion (eller mangel på samme), der irritere mig grænseløst. Jeg er derfor enig i, at dette tema har en skrifttype der ikke er specielt læsevenlig. Jeg håber at jeg en dag kan finde det perfekte tema! 😉

Til sidst, vil jeg opfordre Jer til at tage et kig på Kultur For Unges hjemmeside. I mine øjne er det den bedste danske hjemmeside for unge, når det kommer til anmeldelser. De anmelder bøger, film, oplevelser og meget, meget mere og er altid med på de nyeste tendenser inden for det samme. Bestemt et besøg værd!

Læs også hele artiklen ‘Vi kårer de 5 bedste bogblogs skrevet af unge danske anmeldere‘ hvor du blandt andet kan læse om hvilke kriterier blogsene er bedømt ud fra og tag samtidig et kig på de 23 fantastiske bogblogs, der alle er blevet anmeldt.

Til allersidst vil jeg blot informere om, at I selvfølgelig er velkommen til at skrive Jeres mening om bloggen, enten i en kommentar eller på mail. Det er jo ikke sikkert alle er enige med Kultur For Unge. Så ris og ros modtages altid gerne.

Fortsat god weekend & rigtig god læselyst!

4 thoughts on “Top 5: De bedste, danske ungdoms-bogblogs

 1. Tillykke med den flotte placering! Jeg kan faktisk meget godt lide din skrifttype, jeg synes, den er behageligt bog-agtig, men det er selvfølgelig et spørgsmål om smag.

 2. Hej sabine
  Tillykke med din blog titel, jeg følger jævnligt med, og er især vild med at du er så god til at få blogget og opdateret, det er dejligt at der så ofte er nye oplæg – især dem om bøgerne tiltaler mig.
  Det er et rigtig lækkert design du har fået, især din header!
  mvh Sarah

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s