Kommende udgivelser #32

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

True Blood #10: Død i familien af Charlaine Harris udkommer den 19. Marts 2012

I Død i familien, sker der helt nye ting med Sookie. Efter at have udeholdt tortor og tab af deres elskede under krigen, er Sookie såret og vred. Næsten det eneste lyspunkt i hendes liv er den kærlighed, hun tror hun føler for vampyren Eric Nordbo. Men Eric er kontrolleret af den nye vampyr konge på grund af Sookie og Eric´s forhold.

 

 

True Blood #11: Dødvande af Charlaine Harris udkommer den 19. Marts 2012

Bogen omhandler Sookies liv, og hendes forfærdelige evne til at komme i vejen for problemer. Hendes arbejdsplads, Merlotte, baren hvor hun arbejder, er blevet bombet med brandbomber. Hun har dog andet at tænke på, da hendes elsker, Eric og hans barn planlægger noget i hemmelighed. Ligeså meget som de forsøger at holde Sookie ude fra deres planer, ligeså meget forsøger hun at finde ud af hvad de planlægger. Sookie nægter at sidde på sidelinjen og bare se til, mens hendes job og kærlighedsliv er truet. Da hun dog alligevel bliver trukket ind i planerne, finder hun ud af at de er mere dødbringende, end hun nogensinde kunne have forestillet sig…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s