Pigen uden navn af Ally Carter

Titel: Pigen uden navn
Originaltitel: Uncommon Criminals
Forfatter: Ally Carter
Serie: Heist Society #2
Udgivelsesdato: 9. November 2011
Forlag: Alvilda
Sider: 336
Sprog: Dansk

Der er mange ting, man med rette kan kalde Katarina Bishop. Ven. Niece. Datter. Tyv. Men på det seneste er hun mest af alt blevet kendt som pigen, der plyndrede det bedst bevogtede museum i verden. Derfor er Kat ikke ligefrem overrasket, da hun bliver opfordret til at stjæle den berygtede Kleopatra-smaragd, så den kan returneres til de retmæssige ejere.

Der er kun tre problemer. For det første har smaragden ikke været udstillet i over tredive år og er gemt så meget af vejen, at ikke engang Kat og hendes teenage-team har en chance for at komme i nærheden af den. For det andet har smaragden skiftet hænder så ofte, at der efterhånden tegner sig et uhyggeligt mønster – og historien har det jo med at gentage sig selv. Og for det tredje siger rygtet, at smaragden er forbandet …

”Pigen uden navn” er andet bind i Ally Carters nye serie om teenageren Katarina Bishop, der er opvokset som mestertyv. Flere bind under forberedelse.

Pigen uden navn er overraskende fængende og holdt min opmærksomhed fanget ene og alene til bogen i de timer det tog mig at læse den.

Kat er en sej pige. Hun er bestemt ikke bange af sig og går gerne sine helt egne veje. Men hendes venner vil ikke lade hende klare et stort kup på en sjælden smaragd selv, så snart går jagten ind på den, sammen.

Det er super spændende at være med i Kats kriminelle verden. Det er et friskt pust til ungdomsbøgernes genre, der tit handler om overnaturlige væsener. Heist Society omhandler noget helt andet, men det er mindst ligeså spændende at læse om. Jeg er forbløffet over hvor forfatteren får det fra. Man skal ikke sidde og anstrenge sig specielt meget for at kunne følge med og bogen er hurtigt læst, hvilket fungere helt fint.

Bogen indeholder denne gang meget mere spænding, action, kærlighed og selvfølgelig tyveri så det batter! Der er ikke så meget mere at sige end, du skylder dig selv at læse disse skønne bøger.

Heist Society #1: Mit liv som tyv er udkommet (Anmeldelse)
Heist Society #?: Fire bind planlagt til udgivelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s