Cover-release: Død og pine & Død og borte af Charlaine Harris + The Immortal Rules!

True Blood af Charlaine Harris

Nu må det være 100% sikkert at de næste to bøger i True Blood/Sookie Stackhouse serien udkommer. I hvert fald er de to næste forsider blevet ‘afsløret’. Jeg synes de er okay, men der har været andre der var pænere at kigge på. Jeg kan ikke udtale mig om hvem personerne er, for jeg har kun læst de første fem bøger på dansk. Lige for tiden kører tv-serien på Tv2 Zulu og den har virkelig givet mig lyst til at læse bøgerne.

Senere i dag bliver coveret på Julie Kagawa’s kommende (engelske) bog The Immortal Rules frigivet, så hold øje med dette indlæg hvis du vil se det!
Scroll ned for at se det!!

Men hermed de to covers og bøgernes handling (Som muligvis indeholder spoilere fra de andre bøger):

True Blood #8: Det overnaturlige samfund i Bon Temps, Louisiana, er så småt ved at komme sig oven på to katastrofer: Først orkanen Katrinas hærgen og så en voldsom eksplosion på det hotel, hvor et stort vampyrtopmøde blev afholdt. Sookie Stackhouse overlevede med nød og næppe og er tilbage på vampyrbaren Merlotte’s, hvor hun langer årgangsblod over disken. Men alt er ikke, som det plejer, for flere vampyrer blev dræbt eller såret i attentatet, og hendes hamskifterkæreste Quinn er blandt de savnede. Det står klart, at tingene har forandret sig, hvad enten vampyrerne eller varulvene vil det eller ej. Og Sookie, som både har et overnaturligt blodsbånd med lederen af det lokale vampyrsamfund og er ven af varulveflokken, befinder sig pludselig midt i det hele. Hun kan atter en gang se frem til at stå ansigt til ansigt med fare, død og svigt fra en, hun elsker. Og når det ikke længere flyver med pels i luften, og det kolde blod ikke længere flyder, vil Sookies verden være forandret for evigt  …

True Blood#9: Byen Bon Temps i Louisiana står til at blive rystet af chokerende nyt fra den overnaturlige verden: Lige som vampyrerne gjorde det før dem, er varskabningerne – mennesker med evnen til at transformere sig om til dyr – nu klar til at afsløre dem selv for resten af verden. Sookie Stackhouse, der er bartender og kan høre de levende menneskers tanker, er bekymret over afsløringen, og det har hun god grund til, når man tænker på, hvordan indbyggerne i den lille by foragter alle med overnaturlige evner, inklusiv Sookie. Afsløringen bliver dog modtaget ganske roligt blandt de fleste, men helvede bryder løs, da liget af en myrdet varpanter bliver fundet på parkeringspladsen bag baren, hvor Sookie arbejder. Da liget viser sig at være Jasons kone, bliver Jason, Sookies bror, straks udpeget som hovedmistænkt. Sookie har dog større problemer at bekymre sig om, da hun finder ud af, at en ond fefyrste vil slå hende ihjel.

Begge bøger bliver udgivet den 16. Januar 2012

The Immortal Rules af Julie Kagawa

Mange husker nok Julie Kagawa og hendes Iron Fey serie – Ja, dem der har læst bøgerne gør selvfølgelig. Hvis man vil læse mere om serien, kan man evt. læse min anmeldelser. Ellers vil jeg råde dig til at gå i gang med det samme. Den fantastiske forfatter udgiver til os fans’ store glæde en helt ny serie – om vampyrer! Jeg glæder mig sindssygt meget til første bog i serien Blood of Even, The Immortal Rules, udkommer! OG coveret er nu frigivet! Hvor er det dog uhyggeligt og vidunderligt at se på. Jeg er vild med det røde øje, blodet der løber ud og den mørke/grå side af hendes ansigt. I’m in love!

Læs mere: Julie Kagawa’s blog | Hollywood Crush | Goodreads

The Immortal Rules af Julie Kagawa udkommer den 24. April 2012

Reklamer

One thought on “Cover-release: Død og pine & Død og borte af Charlaine Harris + The Immortal Rules!

  1. Uh de lyder spændende ud begge to. vil dog give dig ret i at der har været pænere forsider, men det giver mig ikke minder lyst til at læse dem.

    Jeg synes også at det er på tide at vi høre noget nyt om dem. el er det bare mig`?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s