Kommende udgivelser #23

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Hvis man er fast læser på min blog ved man, at jeg ikke var særlig begejstret for Alexandra Adornetto’s Halo. Men på trods af, at hun kun var 17 år, mens hun skrev bogen, må jeg indrømme, at det er godt gået. Jeg overvejer kraftigt om jeg skal give den anden bog i serien en chance. Nu må vi se. De faldne engles by, derimod, glæder jeg mig til at læse. Jeg tror, eller ved, at det bliver en rigtig, rigtig god læseoplevelse. Vi må vente knap to måneder endnu på den danske, meget efterspurgte udgivelse. God læselyst til jer alle!

Dødens Instrumenter #4: De faldne engles by af Cassandra Clare udkommer den 15. Januar 2012

Krigen er forbi, og 16-årige Clary Fray er tilbage i New York fuld af begejstring over alle de muligheder, der venter hende. Hun er i lære som Skyggejæger og træner sig i at bruge sin særlige kraft. Hendes mor skal giftes med sit livs kærlighed. De underjordiske og Skyggejægerne har omsider sluttet fred. Og ? vigtigst af alt ? hun kan endelig kalde Jace sin kæreste.

Men alting har sin pris.

Nogen går rundt og myrder Skyggejægere og skaber spændinger mellem de underjordiske og Skyggejægerne. Det kan føre til endnu en blodig krig. Clarys bedste ven Simon kan ikke hjælpe hende. Hans mor har netop fundet ud af, at han er vampyr, og nu er han hjemløs. Ligegyldig hvor han vender sig hen, er der nogen, der vil have ham over på deres side ? for at få fat i kraften fra den forbandelse, som er ved at ødelægge hans liv. Og de er villige til at gøre hvad som helst for at få det, de vil have. For ikke at tale om at han går ud med to smukke farlige piger, som ikke kender til hinandens eksistens.

Da Jace begynder at trække sig væk fra Clary uden at sige hvorfor, føler hun sig tvunget til at grave sig ind til kernen af det mysterium, hvis opklaring viser sig at rumme hendes værste mareridt: Hun har selv sat en horribel kæde af begivenheder i gang, som kan medføre at hun mister alt, hvad hun elsker. Inklusive Jace.

Kærlighed. Blod. Svigt. Hævn. Der er mere på spil end nogen sinde før i De faldne engles by.

Halo #2: Hades udkommer den 15. Februar 2012

Englen Beth er sendt ned på Jorden for at frelse verden fra ondskab og ødelæggelse. Sammen med sine to ældre søskende har hun slået sig ned i den lille by Venus Cove. Beth starter på highschool, men det var bestemt ikke en del af planen, at hun skulle forelske sig i en anden elev. Men følelserne mellem Beth og Xavier var for stærke.

På highschool møder Beth også den mørke og spændende Jake Thorn, som viser sig at være en dæmon i menneskeskikkelse. Han er ude efter Beth.

Xavier og Beths søskende redder hende fra at falde i klørene på Jake, og Beth føler, at hun nu kan ånde lettet op. Men til en halloweenfest vender Jake tilbage i forklædning og får narret Beth med på en motorcykeltur, der ender i ? Helvede.

Hades er anden bog i Halo-serien. Tredje og sidste bog er planlagt til udgivelse i 2013.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s