Det smaragdgrønne atlas af John Stephens

Titel: Det smaragdgrønne atlas
Originaltitel: The Emerald Atlas
Forfatter: John Stephens
Serie: Bøger fra Begyndelsen #1
Udgivelsesdato: 15. September 2011
Forlag: Alvilda
Sider: 432
Sprog: Dansk

Kate vil aldrig glemme den aften for ti år siden, da tre mørke skikkelser med ligblege hænder dukkede op uden forhendes barndomshjem. Det var sidste gang, Kate og hendes søskende, Michael og Emma, så deres forældre.

Da de flytter ind på den mystiske dr. Pyms børnehjem, begynder en rejse, der fører dem langt ind i en fremmedartet, faretruende verden. For at overleve er de tvunget til at finde ud af, hvorfor de bliver jagtet af de udræbelige morum cadi-krigere. Og hvad er det for en profeti, den magtbegærlige grevinde taler om?

Skarpt forfulgt af skrækindjagende fjender, der alle efterstræber et magisk atlas med uanede kræfter, må de tre søskende kaste sig ud i kampen mellem det gode og det onde.

Det smaradgrønne atlas er første del af trilogien Bøger fra Begyndelsen. Næste bind udkommer i 2012.

Det smaragdgrønne atlas er en super velskrevet eventyrroman, som med det samme vil føre dig ind i de tre søskendes barske start på livet. Jeg nød meget, at følge dem på deres hæsblæsende eventyr, hvor de støder ind i alverdens mystiske væsener. Kate Michael og Emma er blevet flyttet fra det ene børnehjem, til det andet, og forholdende er ikke blevet bedre af en grund. Da de kommer på et børnehjem på en mystisk ø på et kæmpe slot med masser af snoede gange, begynder der at ske ting og sager. For hvorfor er der ingen børn på øen? De tre børn finder dog snart ud af, at de kan rejse i tiden ved hjælp af billeder og en stor bog og støder ind i glemte hemmeligheder, som snart skal komme til live igen.

Bogen er utrolig spændende og jeg er sikker på, at den vil være rigtig god som højtlæsning. For mig personlig, blev den for langtrukken. Derudover synes jeg, at den blev lige lovlig uoriginal. Mange af de ting vores hovedpersoner kommer ud for, er set i forvejen i de mange fantastiske fantasy serier der findes. Jeg vil stadig anbefale at man giver sig i kast med bogen, for den indeholder elementer, som er rigtig interessante og hvis man er til denne genre – masser af magi, vilde eventyr og spænding – vil man højst sandsynligt elske Det smaragdgrønne atlas.

Bogen er heldigvis blevet markedsført meget her i Danmark – først i form af en billig paperback udgave, hvor man fik muligheden for at læse bogen, før den var udkommet. Herefter er den udkommet i en flot, flot, flot hardback udgave. Jeg glæder mig utrolig meget til, at læse de to følgende bøger. Traileren til bogen er desuden et kig værd! Se den nedenfor.

Bøger fra Begyndelsen #2: Titel endnu ukendt udkommer 2012
Bøger fra Begyndelsen #3: Titel endnu ukendt udkommer 2013

Reklamer

2 thoughts on “Det smaragdgrønne atlas af John Stephens

  1. Jeg købte den billig pocket udgaven som udkom før tid, men stadig ik fået læst den. Men ser nu frem til den 🙂
    Trist den ik var mere end 3 stjerne værd. 😦 Men må nu giv den en chance, bliver sikkert lidt skuffet, for har ret mange forventninger 🙂

    • Hehe. Der er jo ikke andet for end, du må i gang med den. 😉 Jeg håber da, du får en god læseoplevense ud af den, og ikke bliver skuffet. Det kan du være at du synes bedre om den end mig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s