To-read: November 2011

Dette er bøger der er sat til udkomme i november måned 2011 og som jeg på et tidspunkt i årets løb regner med, at skulle læse. Der vil muligvis komme flere to-reads i løbet af måneden. Bøgerne er som regel på engelsk, men dem med danske titler er naturligvis danske.

Tre engelske bøger, hvoraf to af dem er godt på vej til at blive oversat til dansk. Det drejer sig om The Future of Us (I går var i dag imorgen) og Crossed (Samme titel på dansk). Begge udkommer i det nye år. Shatter Me synes jeg bare lyder helt utroligt spændende.

Crossed af Ally Condie udkommer den 1. November 2011

På jagt efter en fremtid, som måske ikke eksisterer, og konfronteret med beslutningen om, hvem hun skal dele den med, rejser Cassia til de ydre provinser i forfølgelsen af ​​Ky – som er taget af Samfundet til sin visse død – blot for at opdage, at han er sluppet fri og forlader en række spor efter ham.

Cassias søgen får hende til at sætte spørgsmålstegn ved meget af det, hun holder af, ligesom hun finder glimt af et andet liv på tværs af grænsen. Men som Cassia nærmer sig løsningen og visheden om hendes fremtid med Ky, kommer en invitation til oprør, et uventet forræderi, og et overraskende besøg af Xander – som kan føre nøglen til opstanden, og til Cassias hjerte – ændre spillet igen. Intet er som forventet på kanten af samfundet, hvor kors og forræderi gør vejen mere snoet end nogensinde.

Shatter me af Tahereh Mafi udkommer den 15. November 2011

Juliette har ikke rørt ved nogen i nøjagtigt 264 dage.

Den sidste gang, hun gjorde var et uheld, men The Reestablishment satte hende inde for mord. Ingen ved, hvorfor Juliettes berøring er dødelig. Så længe hun ikke ondt nogen steder, bekymrer ingen sig. Verden har alt for travlt med at smuldre i stykker til, at være opmærksom på en 17-årig ​​pige. Sygdomme ødelægger befolkningen, maden er svær at finde, fugle flyver ikke længere og skyerne har en forkert farve.

The Reestablishment sagde, at deres måde var den eneste måde at løse tingene på, så de kastede Juliette i en celle. Nu er så mange mennesker døde, at de overlevende hvisker om krig – og The Reestablishment har ændret mening. Måske er Juliette mere end en tortureret sjæl proppet ind i en giftig krop. Måske er hun præcis, hvad de har brug for lige nu.

Juliette er nødt til at træffe et valg: Vær et våben. Eller bliv en kriger.

I denne elektrificerende debut, præsenterer Tahereh Mafi en verden så medrivende som The Hunger Games og en superhelte historie så spændende som The X-Men. Fuld af hæsblæsende romance, berusende ondskab, og farlige valg, er ‘Shatter Me’ en frisk og original dystopisk roman – med en paranormal twist. Den vil efterlade læserne ventende i spænding på efterfølgeren.

The Future of Us af Jay Asher & Carolyn Mackler udkommer den 21. November 2011

Det er 1996, og mindre end halvdelen af ​​alle amerikanske high school studerende, har nogensinde har brugt internettet.

Emma har lige fået sin første computer og en America Online cd-rom.

Josh er hendes bedste ven. De tænder og logger på – og opdager dem selv på Facebook, femten år ude i fremtiden.

Alle spørger, hvad deres skæbne vil blive. Josh og Emma er ved at finde ud af det.

One thought on “To-read: November 2011

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s