Bog-nyt: The Morganville Vampires

Rachel Caine er den fantastiske forfatter, der har beriget os med vampyr-serien Morganville Vampires. Jeg har læst de første fire bøger indtil videre; Glass Houses, The Dead Girls’ Dance, Midnight Alley og Feast of Fools. Links til mine anmeldelser, hvis man vil læse mere om serien. Derudover er den første bog udkommet på dansk med titlen Glashuse og anden bog Den døde piges bal. Flere oversættelser er godt på vej af forlaget Tellerup.

I dag udkommer seriens 11. bog på engelsk – Last Breath. I den anledning har Rachel Caine sendt en mail ud til os fans med en påmindelse om bogens udgivelse – OG med, blandt andet, denne super gode nyhed:

We’ve completed a deal with Penguin US for three more Morganville books, which will bring the total Morganville adventure to 15 novels! 

Black Dawn (12) – May 2012
Book 13 – November 2012
Book 14 – May 2013
Book 15 – November 2013

Yay! Det vil altså sige, at Morganville serien nu kommer op på imponerende 15 bøger. Jeg synes det er vidunderligt, selvom jeg kan blive lidt bekymret over, om serien nu kan blive ved med, at beholde sin glød. Vi må håbe!

2 thoughts on “Bog-nyt: The Morganville Vampires

  1. Den bliver meget bedre og beholder sin glød fuldstændig! jeg er i gang med sekseren og de er bare blevet bedre og bedre!! 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s