Bog-nyt: Flere True Blood bøger på vej! (+ Cassandra Clare)

Med det mener jeg, at forlaget Lindhardt & Ringhof er så elskværdige at udgive endnu flere af Charlaine Harris’ bøger på dansk – selvfølgelig i serien True Blood/Sookie Stackhouse. Jeg er personligt super glad for nyheden, da jeg går og “spare” på at læse dem jeg allerede har. Mangler at læse de to nyeste udgivelser på dansk. Dem VIL jeg snart i gang med, for nu er ventetiden på de næste igen, heldigvis ikke så langt fremme i tiden. Som bekendt er de første syv bøger i serien udgivet på dansk (Se dem evt. her). Den glædelige nyhed er, at hele fire fortsættelser er planlagt til udgivelse næste år. Skønt!

True Blood #8: Død og pine udkommer den 16. Januar 2012
True Blood #9: Død og borte udkommer den 16 Januar 2012
True Blood #10: Død i familien udkommer den 19. Marts 2012
True Blood #11: Dødvande udkommer den 19. Marts 2012

Udgivelsesdatoerne i er ifølge Saxo.com. Jeg har før oplevet at datoerne kan blive ændret lidt hen af vejen, men jeg håber da inderligt, at dette holder stik. Hvis der skulle blive nogen ændringer, retter jeg det selvfølgelig i dette indlæg, så der hele tiden er opdateret med de korrekte datoer. Forsiderne er endnu ikke blevet frigivet, men så snart de er, vil jeg vise dem her på bloggen.

En anden rigtig god nyhed er, at den længe ventede 4. del i Dødens Instrumenter endelig kommer på dansk. City of Fallen Angels får på dansk titlen De faldne engles by. Måske er det bare mig der er sent ude med nyheden? – Men jeg har først opdaget det i denne uge. Selvom jeg ejer den engelske udgave, har jeg endnu ikke fået den læst. De første tre bøger, læste jeg på dansk, så jeg tror, at jeg venter på den danske udgave. Her er hvert fald lidt om bogens handling:

Krigen er forbi, og 16-årige Clary Fray er tilbage i New York fuld af begejstring over alle de muligheder, der venter hende. Hun er i lære som Skyggejæger og træner sig i at bruge sin særlige kraft. Hendes mor skal giftes med sit livs kærlighed. De underjordiske og Skyggejægerne har omsider sluttet fred. Og ? vigtigst af alt ? hun kan endelig kalde Jace sin kæreste.

Men alting har sin pris.

Nogen går rundt og myrder Skyggejægere og skaber spændinger mellem de underjordiske og Skyggejægerne. Det kan føre til endnu en blodig krig. Clarys bedste ven Simon kan ikke hjælpe hende. Hans mor har netop fundet ud af, at han er vampyr, og nu er han hjemløs. Ligegyldig hvor han vender sig hen, er der nogen, der vil have ham over på deres side ? for at få fat i kraften fra den forbandelse, som er ved at ødelægge hans liv. Og de er villige til at gøre hvad som helst for at få det, de vil have. For ikke at tale om at han går ud med to smukke farlige piger, som ikke kender til hinandens eksistens.

Da Jace begynder at trække sig væk fra Clary uden at sige hvorfor, føler hun sig tvunget til at grave sig ind til kernen af det mysterium, hvis opklaring viser sig at rumme hendes værste mareridt: Hun har selv sat en horribel kæde af begivenheder i gang, som kan medføre at hun mister alt, hvad hun elsker. Inklusive Jace.

Kærlighed. Blod. Svigt. Hævn. Der er mere på spil end nogen sinde før i De faldne engles by.

Dødens Instrumenter #4: De faldne engles by udkommer den 15. Januar 2012

4 thoughts on “Bog-nyt: Flere True Blood bøger på vej! (+ Cassandra Clare)

 1. “De faldne engle”-bogen er ikke ligefrem “ny” nej – Den har været ude længe med både cover og dato.
  L&R er nogle lidt større spader… De meldte ud for et par måneder siden at de to næste i True Blood kom engang til januar. For et par uger siden røg der så ca. datoer på, foreløbige, som ikke ligger 100 % fast, sammen med bind 10-11. Jeg må indrømme at i L&R tilfælde vil jeg have bogen i hånden, før jeg faktisk tror på at de udsender den. Indtil da, vil jeg stadig være skeptisk. Desværre. De har bare skuffet så fælt lidt for mange gange de sidste par år…

  • Der kan man bare se. Jeg synes ikke jeg kan finde coveret på den danske udgave af “De faldne engles by”. ?
   Jeg kan nu godt forstå du er irriteret. De burde ikke offentliggøre noget som helst, hvis de ikke er sikre. Specielt ikke, når de gang på gang, har gjort det samme.

 2. Jeg har længe gået og ventet på at høre nyt om true blood! så det er fedt at der komme hele nye 4 bøger inden for det halve år hvis datoerne holder..

  ved du enlig hvor mange bøger der er i alt? ved de eng tænker jeg på..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s