Kommende udgivelser #20

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Sorte engle #2: Forrådt udkommer den 18. Oktober 2011

Stakkels Dru Anderson. Hendes forældre er væk, hendes bedste (og eneste) ven er en varulv, og hun har lige opdaget, at det blod, der løber i hendes årer, ikke er rent menneskeblod. (Alt det er gamle nyheder)

Nu skjuler Dru sig på den hemmelige Ordens skole, og den er fuld af teenagere som hende. Men der er et stort problem – hun er den eneste pige. En skole fuld af søde drenge lyder ikke dårligt, men Drus instinkter siger hende, at en af dem er ude på at dræbe hende. Alles øjne hviler på Dru, og det vil ødelægge meget mere end hendes eget liv, hvis hun opdager, at der er en forræder i den hemmelige Orden.

Kan Dru overleve længe nok til at finde ud af, hvem der forråder Ordnen? Og måske også hendes kærlighed?

Morganville vampires #2: Den døde piges bal udkommer den 19. Oktober 2011

Claire har haft sin del af udfordringer. Som f.eks. at være et geni i en skole, der hæver skønhed over intelligens, morderiske piger i hendes kollegieværelse, og at finde ud af, at hendes nye by bliver styret af de levende døde. På den positive side har hun fået en ny kæreste med en vampyr-jagtende far. Men når der bliver holdt en kæmpe fest kaldt Den døde piges bal, begynder helvede virkelig at bryde løs.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s