Kommende udgivelser #19

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Englen 1: Den faldne og Leviatan er en udmærket bog og jeg ser faktisk lidt frem til fortsættelsen. Heldigvis udkommer den meget snart. For evigt er sidste bind i serien om De udødelige Ever og Damen. Det bliver spændende at finde ud af hvordan det ender ud med dem alle.

Englen 2: Arie og dommens dag udkommer den 3. Oktober 2011

Det seneste år har været alt andet end almindeligt for Aaron. Som halvt engel, halvt menneske, er det hans skæbne at skulle genforene de faldne engle med himlen. Men han har den onde Verchiel i hælene, der vil gøre alt for at ødelægge både Aaron og med ham alle håb om englenes forsoning.

Aaron træner intenst til det afgørende slag mod Verchiel alt imens han kæmper med at tøjle sine nyvundne enorme kræfter, der har taget bo et sted dybt inden i ham. Han ved, at han vil vinde. Efter alt, hvad Verchiel har gjort ham, har taget fra ham og har dræbt alle, der nogensinde har betydet noget for Aaron. 

Aaron har intet at tabe. Indtil Verchiel introducerer ham for hans for længst tabte far.

De Udødelige #6: For evigt udkommer den 6. Oktober 2011

‘For evigt’ er sjette og længe ventede sidste bind i sagaen om De udødelige.

Ever og hendes elskede gennem flere liv, Damen, har kæmpet mod skinsyge venner, bitre rivaler og hævngerrige dødsfjender – kun holdt oppe af et spinkelt håb om, at de en skønne dag kan få lov at være sammen. Nu nærmer dagen sig, hvor deres skæbne afgøres:

Vil de endelig blive forenet i kærlighed. Eller vil de blive revet fra hinanden for tid og evighed?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s