Kommende udgivelser #14

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Begge serier har jeg småkigget på mange gange. Men som bekendt – der er alt for mange bøger og alt for lidt tid at læse dem i. De lyder dog spændende begge to, så jo, de er på min to-read liste og skal lånes på biblioteket, når tiden og ikke mindst læselysten er der til det.

Luxe #3: Jalousi af Anna Godbersen udkommer den 5. August 2011

Jalousi … Rivaliseren … Bedragerier …

Efter Elizabeth Hollands dramatiske hjemkomst til Manhattan er der store forventninger til hendes nye entre på de bonede gulve i de eksklusive kredse. Men Elizabeth slikker stadig sine sår og holder en tøvende afstand til selskabslivet. Samtidig kæmper hendes søster Diana med modstridende følelser efter Penelope Hayes, og Henry Schoonmakers overraskende bryllup. Snart begynder sladderspalterne at spørge til, om New Yorks mest feterede familie mon holder noget skjult.

Manhattans mest misundelsesværdige familier ser ud til at have alt, hvad hjertet måtte begære: rigdom, skønhed, lykke. Men nogle gange dækker de mest blændende smil over de mest skandaløse hemmeligheder.

Darke Akademiet #2: Blodets bånd udkommer den 12. August 2011

Andet bind i serien Darke Akademiet

Cassie rystede. Sulten voksede i hende igen – hun kunne tydeligt mærke den. Ånden var vågen, og den var glubende sulten.

I dette semester er det hemmelighedsfulde Darke Akademiet flyttet til New York, og Cassie Bell er ikke længere den uskyldige, nye pige. Nu er hun stærk, målrettet og har sine egne hemmeligheder. For Cassie er blevet introduceret til De Udvalgtes verden og kæmper med sine utrolige kræfter, en farlig romance og den krævende ånd inden i hende, der forlanger at få næring.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s