To-read: Juni 2011

Dette er bøger der er sat til udkomme i Juni måned 2011 og som jeg på et tidspunkt i årets løb regner med, at skulle læse. Der vil muligvis komme flere to-reads i løbet af måneden. Bøgerne er som regel på engelsk, men dem med danske titler er naturligvis danske.

Først vil jeg lige beklage, at jeg selv er rigtig dårlig til, at få læst de bøger jeg viser i disse to-reads indlæg. Det skyldes simpelthen mangel på penge lige for tiden. Jeg prøver at bruge biblioteket så meget jeg kan. Dog er der lige en serie hvor jeg bliver nødt til at købe bøgerne, og det er Margit Sandemo’s Heksemesteren. Den er fantastisk. Witches of east end er en ny serie af forfatteren af Blue Bloods. Hun har skrevet denne helt nye serie om hekse. Spændende!

Ridtet mod vest af Margit Sandemo udkommer den 3. Juni 2011

Det var lykkedes den tolvårige Dolg at vriste sin far, heksemesteren Móri fra Island, ud af dødens greb. Tiden var inde til at bringe Tiril i sikkerhed. Hun var blevet bortført af ridderne af Den Hellige Sols Orden.

Far og søn red vestpå mod Pyrenæerne i tryg forvisning om, at de ville finde Tiril. Lidt anede de, at den onde kardinal von Graben havde lagt en frygtelig fælde …

 

 

 

Witches of east end udkommer den 21. Juni 2011

De tre Beauchamp kvinder – Joanna og hendes døtre Freya og Ingrid – bor i North Hampton, ude på spidsen af Long Island. Deres smukke, tågede by synes næsten at sidde fast i tiden, og alle tre kvinder lever tilsyneladende rolige, begivenhedsløse liv Men de skjuler en mægtig hemmelighed – de er kraftfulde hekse der er blevet forbudt, at bruge deres magi. Joanna kan genoplive folk fra de døde og helbrede de mest alvorlige kvæstelser. Ingrid, hendes boglige datter, har evnen til at forudsige fremtiden, og væve knob, der kan løse alt fra barnløshed til utroskab. Og endelig er der Freja, det vilde barn, som har en charme eller en drik, der kan helbrede de flestes hjertesorg.

I århundreder er alle tre kvinder blevet tvunget til at undertrykke deres evner. Men så konstaterer Freya, som er ved at blive gift med den rige og mystiske Bran Gardiner, at hendes mere og mere komplicerede romantiske liv gør det vanskeligere end nogensinde, at skjule sin hemmelighed. Snart konfrontere Ingrid og Joanna lignende dilemmaer, og Beauchamps kvinder indser, at de ikke længere kan skjule deres sande jeg. De finder deres tryllestave frem fra loftet, støver deres kosteskafter af, og begynder at kaste besværgelser på byens folk. Det hele virker som en lidt godmodig, uskyldige magi, men så begynder mystiske, voldelige angreb, at plage byen. Da en ung pige forsvinder i løbet af den 4. juli, er det tid at finde ud af, hvem og hvad de mørke kræfter der arbejder imod dem er.

Med en helt ny samling personligheder, en fascinerende og frisk verden at opdage, og et par overraskende optrædender fra nogle af favoritpersonerne fra Blue Bloods, er dette en pageturning, lækker, sjov og magisk sommerlæsning fyldt med kærlighed, hekseri , og en uforglemmelig kamp mellem det gode og det onde.

Derudover udkommer der en masse danske udgivelser, som jeg har omtalt i indlæggene i kategorien ‘Bog-nyt: Kommende udgivelser’. Dem har jeg også planer om at læse. For at se udgivelsesdatoer og læse mere om bogen, kan du klikke på titlerne nedenfor.
Dæmonens hævn af Rachel Hawkins
Født ved midnat C.C. Hunter
Ulveskæbner af Andrea Cremer
Natsjerne
af Alyson Noël
Sorte Engle
Lili St. Crow

God Læselyst!

2 thoughts on “To-read: Juni 2011

 1. Thanks Sabine 🙂

  I really like your blog. I saw the pictures of your bookshelves we’ve a lot of books in common !
  But I can’t understand your post :S.

  Anyway happy reading 😀 !

  • Aw, thank you. No, I’m sorry.. My blog are written in Danish. But I like your blog too and I’ve followed it in a while.

   Happy Reading 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s