To-read: Illusions (Wild) af Aprilynne Pike

Wild af Aprilynne Pike udkommer den 28. April 2011

Laurel har ikke set Tamani siden hun bad ham om, at lade hende gå sidste år. Selvom hendes hjerte stadig gør ondt, er Laurel overbevist om, at David var det rigtige valg.

Men ligesom livet er på vej tilbage til det normale, opdager Laurel, at en skjult fjende bare ligger og venter på, at komme frem. Endnu en gang må Laurel henvende sig til Tamani, så han kan beskytte og vejlede hende. For den fare, der nu truer Avalon er en, ingen feer troede nogensinde ville være mulig. Og for første gang, kan Laurel ikke være sikker på, at hendes side vil sejre.

Dette er 3. Bog i en serie, der består af bøgerne Wings og Spells.

3 thoughts on “To-read: Illusions (Wild) af Aprilynne Pike

  1. Så bogen ekder dig indtil videre? Der sker helle rikke det helt store i begyndelsen, og bogen er lidt anderledes fra de andre, men jeg håber, at du ville kunne lide den. Jeg glæder mig især til at kunne tal med dig om slutningen.

  2. Åh ja, hun hedder Kattua på dansk. Det er rigtigt. Kattua/Katniss er MEGET anderledes i bogen og slutningen er ingen undtagelse. Skriv til mig så snart du ahr læst den! Hvor fedt at din mor også har læst bogen! Hvad ysnes hun så om serien?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s