The Dead Girls’ Dance af Rachel Caine

Titel: The Dead Girls’ Dance
Forfatter: Rachel Caine
Serie: The Morganville Vampires #2
Udgivet: April 2007
Forlag: Allison & Busby
Sider: 329
Sprog: Engelsk

Claire har haft sin del af udfordringer. Som f.eks. at være et geni i en skole, der hæver skønhed over intelligens, morderiske piger i hendes kollegieværelse, og at finde ud af, at hendes nye by bliver styret af de levende døde. På den positive side har hun fået en ny kæreste med en vampyr-jagtende far. Men når der bliver holdt en kæmpe fest kaldt ‘The Dead Girls ‘Dance’, begynder helvede virkelig at bryde løs.

The Dead Girls’ Dance fortsætter direkte fra det sted hvor Glass Houses sluttede. Meget dramatisk. Jeg har læst begge bøger i en Omnibus udgave der indeholder de tre første bøger, og det virkede meget naturligt, at man gik direkte til næste bog. Faktisk, så synes jeg at de første to bøger skulle være slået sammen til én. En af grundene til det er, at når man går direkte over til The Dead Girls’ Dance, får man ikke genfortalt hvad der skete i Glass Houses. Så hvis der er gået et godt stykke tid inden man læser denne, så vil jeg tro, at man bliver godt forvirret. Claire får man heller ikke lært at kende en gang til – det er bare lige på og hårdt. Jeg synes selvfølgelig, at det var en god ting, at der skete en masse allerede fra start, når nu jeg læser bøgerne lige efter hinanden.

Nok om det – denne bog fortsætter dog i samme gode stil. Masser af action, kærlighed og drama med vampyrer. Indimellem kunne jeg godt bruge noget mere variation i universet og at der skete noget nyt. F.eks. at der kom en kæmpe afsløring – eller en udventet drejning man ikke havde set komme. Det er meget det samme Caine kører lidt rundt i, men jeg håber at der vil ske en masse mere i Midnight Alley. Jeg begynder alligevel, at kunne lide serien bedre og bedre, og efter at havde afsluttet bogen var jeg med det samme klar på næste bog; Midnight Alley. Heldigvis er den en del af min Omnibus udgave.

The Morganville Vampires #1: Glashuse er udkommet. (Anmeldelse)
The Morganville Vampires
#3: Midnight Alley er udkommet (Anmeldelse)
The Morganville Vampires
#4: Feast of Fools er udkommet
The Morganville Vampires
#5: Lord of Misrule er udkommet
The Morganville Vampires
#6: Carpe Corpus er udkommet
The Morganville Vampires
#7: Fade Out er udkommet
The Morganville Vampires
#8: Kiss of Death er udkommet
The Morganville Vampires
#9: Ghost Town er udkommet
The Morganville Vampires
#10: Bite Club er udkommet
The Morganville Vampires #11: Last Breath udkommer den 1. November 2011
The Morganville Vampires #12: (Titel endnu uvist) udkommer April 2012

One thought on “The Dead Girls’ Dance af Rachel Caine

  1. Jeg havde ikke regnet med den var specielt god fordi jeg blev lidt skuffet over nr 1 glashuse men den er bare mega god synes jeg og mega spænde kunne bare ikke ligge den fra mig igen 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s