Kommende udgivelser #6

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Glashuse er den første bog i The Morganville Vampires. Jeg er lige i dag blevet færdig med bogen på engelsk. Den er rigtig god, så jeg er glad for, at den også udkommer på dansk. Anmeldelse af den vil komme på bloggen hurtigst muligt. Jeg er sikker på, at mange venter spændt på Forbrændt af P.C. & Kristin Cast, den 7. bog i Nattens Hus.

Glashuse af Rachel Caine udkommer den 1. Juni 2011

Claire er enspænder og eliteelev. Seksten år gammel har hun afsluttet high school med et gennemsnit der giver direkte adgang til de store og berømte universiteter, dem der betragter en pige med hendes evner som en gevinst selv om hun er flere år yngre end sine medstuderende. Men Claires forældre har kun kastet et flygtigt blik på de fristende tilbud fra de store universiteter. Deres sekstenårige datter skal ikke sendes flere tusinde kilometer hjemmefra. De vil have hende nærmere på hjemmet i de første studieår.

Derfor har de valgt at indskrive hende på det afsondrede Texas Pairie University, uden at ane hvilke overraskelser der venter deres højtelskede datter. Det ligger helt ude hvor kragerne tror at de allerede er vendt om. Indkvarteringsforholdene er den rene rædsel. Undervisningen er elendig. Mobningen har karakter af mordforsøg, især når man lægger sig ud med den altdominerende Monica og hendes slæng. Og både universitetet og dets naboby, Morganville, regeres af skabninger hvis eksistens Claire aldrig har troet på?

Forbrændt af P.C. & Kristin Cast udkommer den 15. Maj 2011

Zoey Redbird er den yngste ypperstepræstinde i House of Night historie og er den eneste person – vamp eller yngling – der kan stoppe den onde Neferet fra at give alle former for udødelige problemer. Og hun kunne måske få en chance, hvis hun ikke havde så travlt med, at være død.

Nå, død er for stærkt et ord. Stevie Rae ved, at hun kan bringe hendes BFF tilbage fra hendes uforudsete va-Cay i Otherworld. Men det kommer til at tage en masse mere end bare håbet om, at bringe Zoey tilbage. Stevie Rae bliver nødt til at opgive et par hemmeligheder af hendes egen.

Reklamer

2 thoughts on “Kommende udgivelser #6

  1. Blev færdig med Fristet igår og var dybt ulykkelig over Zoeys “død” så forudbestiller denne bog, så snart jeg for løn :3

    Men jeg vil lige høre, om du måske ved hvorfor de i oversættelsen har lavet navne om? Det forvirede mig lidt i starten…

    • Uha – jeg er vidst ikke nået så langt endnu. Har kun læst de 2 første bøger i Nattens hus. 🙂

      Jeg vil gætte på, at det er fordi navnene skal virke mere ‘danske’?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s