To-read: April 2011

Dette er bøger der er sat til udkomme i April måned 2011 og som jeg på et tidspunkt i årets løb regner med, at skulle læse. Der vil muligvis komme flere to-reads i løbet af måneden. Bøgerne er som regel på engelsk, men dem med danske titler er naturligvis danske. 😉

Ikke så mange debut forfattere denne gang, men alligevel to smukke bøger jeg er rigtig, rigtig spændt på at få fingrene i.

City of Fallen Angels af Cassandra Clare udkommer den 5. April 2011

‘City of Fallen Angels’ er den fjerde bog i bestseller-serien The Mortal Instruments/Dødens Instrumenter.

‘City of Fallen Angels’ finder sted to måneder efter begivenhederne i ‘Englens By’. En mystisk person dræber Skyggejægere, der plejede at være i Valentine’s Cirkel og viser deres kroppe frem rundt i New York City for at fremprovokere fjendtlighed mellem de Underjordiske og Skyggejægerne, og efterlader spændinger der forstyrre Clary’s plan om, at få så normalt et liv som hun kan – at uddanne sig til en Skyggejæger, og pleje hendes forhold til Jace. Som Jace og Clary dykker ned i mysteriet om de myrdede Skyggejægere, opdager de et mysterium, der har personlige konsekvenser for dem – konsekvenser, der kan styrke deres forhold, eller rive dem fra hinanden for evigt. I mellemtiden har interne gruppedrab ført krigsførelse blandt vampyrer og det river Underverdenens samfund fra hinanden, og kun Simon – som alle ønsker på deres side – kan afgøre udfaldet; bare ærgeligt at han ikke ønsker, at have noget at gøre med Underverdenens politik. Kærlighed, blod, forræderi og hævn: indsatserne er højere end nogensinde i ‘City of Fallen Angels’.

Elverlys af Margit Sandemo udkommer 4. April 2011

‘Elverlys’ er den 6. bog i Margit Sandemo’s serie Heksemesteren.

Kampen mod ridderne af Den Hellige Sols Orden er belvet skæbnesvanger for den islandske heksemester og hans kone Tiril. De befinder sig nu begge i yderste livsfare, og den eneste, der kan redde dem, er deres ældste søn, Dolg.

Dolg er kun 12 år, men han har en mægtige hjælper, den mystiske Skygge. Desunden bliver han ledt på vej af de gådefulde elverlys, som kan hjælpe vandrere trygt over farlige hængemoser – eller sende dem lige lukt ned i fortabelsen …

2 thoughts on “To-read: April 2011

    • Nej, ved jeg desværre ikke..
      Men hendes helt nye bog i en ny serie, ‘Urværksenglen’ er netop udkommet i dag. Hehe. Har den selv på engelsk, men har dog ikke fået den læst endnu. (:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s