To-read: Marts 2011

Dette er bøger der er sat til udkomme i marts måned 2011 og som jeg på et tidspunkt i årets løb regner med, at skulle læse. Der vil muligvis komme flere to-reads i løbet af måneden. Bøgerne er som regel på engelsk, men dem med danske titler er naturligvis danske. 😉

Clarity af Kim Harrington udkommer 1. Marts 2011

Når du kan se ting andre ikke kan, hvor vil du så se efter sandheden?

Clare Fern ser ting. Ting ingen andre kan se. Ting som stjålne kys og for længst begravet hemmeligheder. Alt hvad hun skal gøre, er røre en vis ting, og visionerne kommer til hende. Det er en gave.

Og en forbandelse.

Når en teenage pige bliver fundet myrdet, vil Clare’s ekskæreste have hende til at hjælpe med at løse sagen – men Clare er stadig rasende på den utro nar. Men så bliver Clare’s bror – der også har overnaturlige gaver – den hovedmistænkte, og Clare kan ikke længere se bort fra det. Hun slutter sig til Gabriel, den lækre søn af den nye detektiv, og Clare vover sig ind i dybet af frygt, hævn og begær for at opspore morderen. Men vil hendes syn svigte hende lige når hun har mest brug for det?

Falling Under af Gwen Hayes udkommer den 1. Marts 2011

Theia Alderson har altid levet en beskyttet tilværelse i den lille californiske by Serendipity Falls. Men når en ubeskrivelig smuk dreng viser sig på gangene i hendes skole, ved Theia, at hun har set Haden før – ikke rundt i byen, men i hendes drømme.

Haden lokker hende nærmere det ene øjeblik og skubber hende væk det næste, men den eneste ting Theia ved med sikkerhed er, at den utrolige tiltrækning hun føler til ham er stærkere end hendes frygt.

Og da hun opdager, hvad Haden i virkeligheden er, er Theia ikke sikker på at hun ønsker at modstå ham – også selv om det kan koste hende hendes sjæl.

Wither af Lauren DeStefano udkommer den 22. Marts 2011

Hvad hvis du vidste præcis, hvornår du ville dø?

Takket være moderne videnskab, er ethvert menneske blevet en tikkende genetisk bombe – mænd lever kun til de fylder 25 år og kvinder kun 20 år. I dette dystre landskab, er unge piger kidnappet og tvunget ind i ægteskaber for at holde befolkningen fra at dø ud.

Når 16-årige Rhinen Ellery er taget af Producenterne og bliver tvunget til at skulle giftes, går hun ind i en verden af rigdom og privilegier. På trods af hendes mand Linden’s ægte kærlighed til hende, og en spinkel tillid blandt hendes søster-koner, har Rhinen ét formål: at flygte, finde hendes tvillingebror og tage hjem.

Men Rhinen har mere at kæmpe med end at miste sin frihed. Linden’s far er opsat på at finde en modgift til den genetiske virus, som er tæt på at tage hans søn, selv om det betyder indsamling af lig med henblik på at teste sine eksperimenter.. Med hjælp fra Gabriel, en ansat Rhinen er ved at blive faretruende tiltrukket af, forsøger Rhinen at få sin frihed på trods af den begrænsede tid hun har tilbage.

Reklamer

6 thoughts on “To-read: Marts 2011

 1. Det lyder fantastisk! Det undrer mig lidt, hvordan Linden’s fag endnu kan leve – burde han ikke være død? Men gode beskrivelser.

 2. Hej 🙂

  Uhh, den der “falling under” har fanget min opmærksomhed! :b
  -Tror snart jeg må lave en RIGTIG indkøbsliste med de bøger jeg vil læse.
  Forresten, er helt vild med forsiderne til falling under og wither! 🙂

  • Hejsa.
   Ja den lyder også spændende og rigtig mystisk. (: Det er tit svært at vælge mellem de bøger man godt vil læse. Min indkøbsliste bliver altid alt, alt for lang. Hehe.

 3. Ja præcis. Især når der går så lang tid imellem mine bogkøb, som der nu engang går. Sidste gang jeg købte bøger var i slutningen er november måned og inden da var det i starten af juli! 😐

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s