Boys Don’t Cry af Malorie Blackman

Titel: Boys Don’t Cry
Forfatter: Malorie Blackman
Serie: Alenestående
Udgivet: November 2010
Forlag: Doublebay
Sider: 302
Sprog: Engelsk

Dante skal til at modtage sine afgørende karakterer, og derefter venter en fremtid på universitet og job som journalist. Men den dag han venter på posten og sine resultater, dukker hans ekskæreste Kendra helt uventet op – med en baby, som hun påstår er hans! Han går modvilligt med til, at passe babyen Emma mens Kendra løber nogle erinder. Men da hun ikke dukker op igen, er det hans tur til at stå alene tilbage med babyen …

Jeg havde delvist problemer med, at komme ordenligt ind i bogen. Det var som om, at når plottet var ved at blive mere interessant og jeg sad spændt og ventede på der skete noget, løb det hele lidt i ud i sandet igen. Det er ærgeligt, for det fik historien til at være meget overfladisk.

Hovedemnet i denne bog er selvfølgelig baby. Det gjorde bogen mindre overfladisk at den også handler om familieforhold der styrkes, og venskaber der viser sig ikke at være gode venskaber alligevel. Hovedpersonen Dante er en helt almindelig ung fyr på 17 år. Han er faktisk lidt kedelig, og når han endelig viser lidt kant, så løber det ud i sandet igen – lidt ligesom selve plottet. Kapitlerne skifter mellem Dante og hans bror Adam. Jeg var længe om at finde meningen i at man også hørte tingene fra Adam’s synsvinkel. Adam er homoseksuel, så man fulgte ham i sin kamp mod fordomme. Jeg går ud fra, at det var derfor man også fulgte ham, men igen kunne der godt være mere drama. Selvom historien ikke rigtig nåede sit højdepunkt, var jeg ganske underholdt, specielt af Dante’s datter Emma, som var den der virkede til at have mest personlighed.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s