Kommende udgivelser #2

Der udkommer i år ret mange spændende bøger oversat fra engelsk til dansk. Nogle af dem, vil jeg vise her på bloggen, med cover, handling og planlagte udgivelsesdato. Formålet med disse indlæg er blot, at man kan få information og inspiration. Udgivelsesdatoerne kan ændre sig hen af vejen.

Til fans af The Vampire Diaries serien, er der gode nyheder. Udover Midnat, den 7. bog, kommer der yderligere en serie der handler om Stefan og Damon. Den kommer til at hedde The Vampire Diaries – Stefans fortælling. Den første bog i serien får titlen Oprindelsen. Der udkommer yderligere en 2’er og 3’er senere der får titlerne Blodrus og Trangen.
Vi giver ikke helt slip på forfatteren L. J. Smith, for flere af hendes bøger bliver oversat til dansk og det drejer sig om en af hendes andre serier; Night World. Den første bog får på dansk titlen Den skjulte vampyr. Bog 2 får titlen Mørkets døtre.

Oprindelsen af L. J. Smith udkommer den 1. Marts 2011

Brødrene Stefan og Damon Salvatores far tager det som en selvfølge, at Stefan accepterer at indgå fornuftægteskab med datteren af en nær forretningsforbindelse.
De skal nok blive lykkelige med tiden, mener han.
Men samtidig har han ladet den sekstenårige Katherine flytte ind i plantagens vognhus.
Hun er smuk, men forældreløs og fattig og utænkelig som brud for en søn af Salvatorefamilien.
Det ved alle, ikke mindst Stefan og Damon.
Alligevel forelsker de sig begge i hende.
Med katastrofale følger …

Stefan Salvatore fortæller historien om hvordan han og Damon blev vampyrer og afslører oprindelsen til det århundredlange uvenskab der har hersket mellem ham og Damon.

Den skjulte vampyr af L. J. Smith udkommer den 2. Maj 2011

Serien foregår i en verden der ligner vores egen, men en hvor vampyrer, hekse, varulve og form-skiftere lever blandt menneskene uden, at de ved det. Disse overnaturlige væsener udgør et hemmeligt samfund kendt som Night World, som håndhæver to grundlæggende love der er vigtige for, at forhindre opdagelse af deres eksistens: 1) Lad aldrig mennesker få viden om Night Worlds eksistens og, 2) Bliv aldrig forelsket i en af dem.

I den skjulte vampyr, tænkte Poppy sommeren ville vare evigt. Så blev hun diagnosticeret med kræft. Nu er Poppy’s eneste håb om overlevelse, James, hendes ven og hemmelige kærlighed. Som vampyr i Night World, kan James gøre Poppy udødelig. Men først må de begge risikere alt ved, at gå imod Night Worlds regler.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s