Storm Born af Richelle Mead

Titel: Storm Born
Forfatter: Richelle Mead
Serie: Dark Swan #1
Udgivelsesdato: August 2008
Forlag: Bantam Books
Sider: 493
Sprog: Engelsk

 

Bare typisk. Intet kærlighedsliv at tale om i månedsvis, og pludselig prøver alle væsener i Otherworld, at komme i bukserne på dig…
Eugenie Markham er en magtfuld shaman, der gør en livlig handel i at fordrive ånder og feer, der krydser ind i den dødelige verden. Hendes seneste tilfælde er dog nok til at ødelægge hendes appetit. Hun bliver hyret til at finde en teenager, der er taget til Otherworld. Eugenie kommer ansigt til ansigt med en forbløffende profeti – en, der afdækker mørke hemmeligheder om sin fortid og hævder, at Eugenie’s første-fødte vil true den fremtidige verden, som hun kender den.

Nu er Eugenie mål for enhver ambitiøs dæmon og fremmedartede væsener. Og dem der ikke ønsker, at gøre hende gravid, ønsker hende død. Eugenie håndterer en Glock så gnidningsløst som hun besidder en en tryllestav, men hun har brug for nogle formidable allierede for et job som dette. Hun finder hjælpen i Dorian, og Kiyo, en fantastisk figur-shifter som giver dyrisk tiltrækning en helt anden betydning. Men med fjender der bliver mere og mere dristige og med tiden der rinder ud, bliver Eugenie klar over, at den største fare endnu ikke er kommet, og den ligger i de mørke kræfter, hun kan mærke inde i sig selv …

Vampire Academy tog mig med storm og derfor blev Richelle Mead min yndlingsforfatter. Men før jeg kunne være 100% sikker på det, blev jeg nødt til, at læse flere af hendes bøger. Storm Born blev den første. Vi følger 26-årige Eugenie, en selvstændig og stærk person der er en shaman; et menneske der forviser ånder og andre væsener til deres egen verden, når de genere befolkningen i den almindelige verden. Der er mange former for feer som bor i Otherworld. Hele universet er meget spændende, men ikke noget vildt originalt. Mange af tingene kan man finde i bøger af samme genre.

Jeg elsker, at der er humor med og man kan måske sammenligne den lidt med VA, hvilket kun er godt. Selve bogen var indimellem lidt langtrukken. Især de scener hvor Eugenie tumler rundt i sengen med en mand, kunne jeg godt have undværet nogle af. Det er af den grund også en bog, jeg vil anbefale til de lidt ældre teenagere eller til voksne.

En anden ting som der er dejligt med Richelle Mead’s bøger er, at man aldrig ved hvad der skal ske og de mange vendinger og drejninger historien hele tiden tager. Det ene øjeblik kan hovedpersonen ligge og slappe af i sengen og det andet kan hun være igang med at bekæmpe et kæmpe væsen.

Denne bog vil helt sikkert falde i god jord hos dem der er til fantasy og magi.

Reklamer

5 thoughts on “Storm Born af Richelle Mead

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s