The Iron Queen af Julie Kagawa

Titel: The Iron Queen
Forfatter: Julie Kagawa
Serie: Iron Fey #4
Udgivelsesdato: 25. Januar 2011
Forlag: Harlequin Teen
Sider: 358
Sprog: Engelsk

Mit navn er Meghan Chase

Jeg troede det var forbi. At min tid med feerne, de umulige valg jeg skulle træffe, at have mistet dem jeg elsker, at alt det var forbi. Men en storm er på vej, en hær af Jern feer der vil tvinge mig tilbage, sparkende og skrigende. Tvinge mig væk fra den forviste prins, der har svoret at stå ved min side. Tvinge mig ind i midsten af en konflikt så magtfuld, at jeg ikke er sikker på, at nogen kan overleve den.

Denne gang, vil der ikke være nogen vej tilbage.

Julie Kagawa’s Iron Fey bøger er intet mindre end fantastiske. Hun skriver så godt og intet bliver overladt til tilfældighederne. Alle de små detaljer bliver til sidst samlet sammen og det hele giver mening. The Iron Queen er fyldt med action lige fra start og man sidder og holder vejret af bare spænding. Derudover kan man slet ikke forudse hvad der skal ske.  Udover, at der sker en masse er The Iron Queen også fyldt med kærlighed. Forholdet mellem Meghan og Ash udvikler sig en del.

Slutningen er utrolig sørgelig og den slutter på en måde, så man kun kan vente spændt på, at The Iron Knight, Ash’s historie, udkommer! Jeg kan kun varmt anbefale folk, at læse denne serie, hvis de vil læse en fantastisk serie om feer.

Iron Fey #1: The Iron King er udkommet (Anmeldelse)
Iron Fey #2: The Iron Daughter er udkommet (Anmeldelse)
Iron Fey #4 The Iron Knight er udkommet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s