My Soul to Lose af Rachel Vincent

Titel: My Soul to Lose
Forfatter: Rachel Vincent
Serie: Soul Screamers #0.5
Udgivet: Juli 2009
Forlag: Harlequen Teen
Sider: 193
Sprog: Engelsk


Det var meningen, at det skulle være en sjov dag, med shopping i storcenteret sammen med hendes bedste veninde Emma. Men da et panikanfald starter og Kaylee Cavanaugh begynder at skrige helt uhæmmet, er hun ude af stand til at stoppe. Hendes hemmelige frygt bliver til virkelighed, og det er den værste dag i hendes liv.
Indtil hun vågner op på psykiatrisk afdeling.

Hun forsøger at overbevise alle om, at hun har det helt fint – på trods af skyggerne hun ser danne sig omkring en anden patient, og trangen til at skrige kommer boblende op igen og igen. Alle tror hun er sindssyg. Alle undtagen Lydia, der er en anden patient med nogle specielle evner …

Dette er en kort og gratis e-bog og en forsmag på Soul Screamer serien, som består af bøgerne My Soul to Take, My Soul to Save, My Soul to Keep og My Soul to Steal. Novellen kan downloades HER.

Jeg fandt ved et tilfælde denne e-bog, og hvor er jeg dog glad for det. Lige fra start var den utrolig fangende. Kaylee’s skrigeri når hun fornemmer døden, er meget originalt og meget spændende. Vi følger hende på psykiatrisk afdeling, hvor hun mod sin vilje er spærret inde. Her er der en pige der bliver ved med, at stirre nysgerrigt på hende, men ikke siger et ord. Det viser sig, at de to har mere tilfælles end hun nogensinde kunne have drømt om. Men hvad, det kan vi kun gætte os til, og vente spændt på at få mere at vide i første bog My Soul to Take. Det er længe siden, at jeg har været spændt på, at læse en bog. Og med alle de spørgsmål man nu har efter at have læst denne er man ganske simpelt nødt til at læse mere!

Soul Screamers #1: My Soul to Take er udkommet (Anmeldelse)
Soul Screamers #2: My Soul to Save er udkommet
Soul Screamers #3: My Soul to Keep er udkommet
Soul Screamers #3.5: Reapers er udkommet (Novelle)
Soul Screamers #4: My Soul to Steal er udkommet
Soul Screamers #5: If I Die udkommer 20. September 2011
Soul Screamers #6: Before I Wake udkommer i 2012

Reklamer

9 thoughts on “My Soul to Lose af Rachel Vincent

 1. Det her er en rigtig god start på en (knap så) god serie. Læseren bliver helt i tvivl o hovepersoner faktisk er tosset eller hvordan det hænger sammen. Har du planer om at fortsætte på serien?

  • Ja. Jeg købte straks de første bøger i serien. Der var 20% på prisen på Saxo.com, så blev nødt til det. Hehe. Men kan hører at jeg ikke skal have for høje forventninger? 🙂

 2. Uhh, jeg har oss planer om at læse denne serie – jeg venter dog lige på at de udkommer i den nye udgave – den er bare SÅ flot. Har du set den? Første bog i den nye udgave er udkommet i denne måned. =)

  • Uha ja, de udgaver har jeg kigget på. Det er virkelig flot det hvor man kan se, at hun skriger. Overvejede lidt om jeg skulle vente og købe dem når de udkom. Men kunne ikke vente og havde et gavekort til Saxo.com hvor de var billige i de andre udgaver. Hehe.
   Skal du læse den jeg har linket til her? (:

  • Nej, det er ikke de første kapitler af en bog. Men det er en kort novelle hvor man følger hende, som hele serien handler om, altså en slags forsmag der ligger op til, hvad serien kommer til at handle om. (: Jeg er hvert fald rigtig spændt, efter at have læst den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s