Wicked Woods af Kailin Gow

Titel: Wicked Woods
Forfatter: Kailin Gow
Serie: Wicked Woods #1
Udgivet: November 2010
Forlag: The Edge
Sider: 234
Sprog: Engelsk

 

Briony måtte flytte til Wicked Woods, Massachusetts for at bo hos hendes grandtante Sophie, efter hendes familie sporløst forsvandt på en ferie. Skoven i kanten af Tante Sophie’s kro er fyldt med hemmeligheder og indbyggere – både forførende og dødbringende. Blandt dem er en smuk dreng ved navn Fallon, der redder hendes liv en nat i skoven. Som Briony kommer tættere på Fallon, finder hun ud af, at han har en hemmelighed, som de fleste af beboerne i Wicked Wood har.

Jeg vil prøve, at gøre denne anemeldelse kort, for der er egentlig ikke så meget at sige om den. Jeg fandt denne bog på Goodreads.com, hvor den havde fået fantastiske anmeldelser og ros, og så lyder den også rigtig spændende. Så jeg købte bogen med store forventninger. Desværre skuffede den gevaldigt.

Hovedpersonen Briony lærte man ikke rigtig at kende. På trods af, at hun får nyligt har mistet hele sin familie, virker ikke hun ikke specielt ked af det. Derimod, når hendes nye kæreste, som hun stort set lige har mødt, slår op med hende, er hun helt sønderknust. Det hænger ikke rigtig sammen for mig. Bipersonerne får heller ikke rigtig deres egen personlighed, lige pånær Briony’s ærkefjende i skolen, Pepper, der mobber hende og er jaloux af en eller anden grund. Men Pepper er ikke engang en vigtig del af historien. Plottet er meget uoriginalt og fladt og det samme er skrivestilen. Det mest spændende ved bogen er slutningen, den slutter brat, og langt fra lykkeligt, så det vil måske få nogle til at ville læse næste bog hurtigst muligt.

Når alt dette er sagt, så er det en okay bog, og jeg er da også sikker på, at der er nogen der vil finde den god.

Fortsættelsen til denne bog er udkommet og har titlen ‘Shimmer’ – tredje bog har titlen ‘Silver’.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s