Når mørket falder på af Margit Sandemo

Titel: Når mørket falder på
Forfatter: Margit Sandemo
Serie: Heksemesteren #3
Udgivet: Januar 2011
Forlag: Jentas
Sider: 237
Sprog: Dansk

Tiril, Erling og Móri er på jagt efter Tirils oprindelse – hvem hun er og hvor hun kommer fra. Sporet fører dem helt til Tiveden, de dybe skove mellem Vänern og Vättern, og med sig har de en ægte baronesse, Catherine van Zuiden.

Det bliver en farefuld færd. De mørke skove truer, ikke bare på grund af farlige rovdyr og gamle forbandelser, men Catherine kaster jaloux og hadefulde blikke på unge Tiril – og hele tiden ved de, at to mænd stadig er ude efter at rydde Tiril af vejen.
I denne tredje bog i heksemester-serien får vi afsløret noget af Tiril’s oprindelse. Men lige som de troede, at det hele ville blive afsløret, dukker der nye mysterier op, og Tiril kan ikke leve uden, at få at vide hvor hun stammer fra. Derfor begiver Móri, Erling, Catherine og Tiril sig på en rejse til de uhyggelige skove Tiveden, for at finde den tredje del af en nøgle, som både Catherine og Tiril på mystisk vis har et stykke af hver. I disse skove sker der ting, som de sjældent vil glemme…
Igen endnu en fantastisk bog af Margit Sandemo. Jeg begynder, at holde mere og mere af disse bøger og personerne i dem. Vi møder fra bogens start baronessen Catherine, får hele hendes livshistorie om familietragedier, hendes (mange) forhold til mænd, og hvordan hun er endt som den ‘heks’ Tiril, Erling og Móri mødte i sidste bog. Hun er et frisk pust til historien, og en personlighed man kan sidde og ryste lidt på hovedet af.
Tiril’s forhold til både Erling og Móri udvikler sig, dog mest til sidstnævnte, og de to har problemer med, at holde sig fra hinanden, selvom det er det bedste for Tiril ikke at blive trukket ind i Móri’s mørke verden. Det ser hun stort på, men Móri er meget beskyttende overfor hende.
Uden at afsløre for meget, er jeg meget spændt på, at læse næste bog Ondskabens ansigt for at, forhåbentligt, få Tiril’s oprindelse opklaret, og finde ud af, hvem de to mænd der vil have fat i hende, er. Det hele begynder at blive meget mystisk og jeg synes efterhånden denne serie begynder at blive mere og mere spændende.
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s