To-read: Faeriewalker (Serie) af Jenna Black

Jeg faldt lige over forsiden til den tredje bog i Jenna Black’s Faeriewalker serie; Sirensong på Goodreads.com. Den blev frigivet den anden dag – og hold op hvor er den smuk. Jeg har tit smugkigget på den første bog i serien Glimmerglass for den forside er også rigtig tiltrækkende, efter min mening. Men alligevel har jeg ikke fået den læst endnu. Måske fordi jeg har læst rigeligt med fe-bøger på det seneste? Muligvis… Men har besluttet mig for, at give den en chance, og gerne snart. Se lige de flotte forsider engang:
Glimmerglass (Faeriewalker #1) handling:

Det er alt, hvad hun nogensinde ønskede sig at være, men det kunne ikke være længere væk fra hende …

Dana Hathaway ved det ikke endnu, men hun er i stor fare. Da hendes alkoholiske mor igen viser sig at være fuld, beslutter Dana at hun har fået nok og stikker af for, at prøve at finde hendes mystiske far i Avalon – det eneste sted på jorden, hvor den normale, dagligdags verden og fængslende, magiske verden Faerie skilles. Men fra det øjeblik Dana sætter foden i Avalon går alting galt, for det viser sig, at hun ikke bare er en almindelig teenagepige – hun er en Faeriewalker, en sjælden person der kan rejse mellem de to verdener, og den eneste person, der kan bringe magi ind i den menneskelige verden og teknologi ind i Faerie.

Snart finder Dana sig selv viklet ind i skarp fe politik. Nogen forsøger at dræbe hende, og alle synes at ville have noget fra hende; fra hendes nyfundne venner og familie til Ethan, den flotte fe fyr, som Dana troede hun aldrig havde en chance med… indtil hun har. Fanget mellem to verdener, er Dana ikke sikker på om hun nogensinde vil passe ind, og hvem hun kan have tillid til. Hun er heller ikke sikker på, at hendes verden nogensinde vil blive normal igen…

Glimmerglass og Shadowspell er blevet udgivet, og Sirensong udkommer 5. Juli 2011.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s