To-read: Januar 2011

I stedet for mine normale to-reads med kun en bog, vil jeg prøve at putte flere under samme indlæg engang imellem, for de bøger der udkommer her i 2011, og som helt klart skal kigges nærmere på. Dette er kun få bøger, ud af en lang række der udkommer i januar, og som helt klart skal læses. Hvis man er interesseret i at finde flere kommende udgivelser, kan jeg kun anbefale at få en profil på Goodreads.com. Der er alverdens bøger derinde.

Timeless og Across the Universe udkommer 11. Januar 2011

Timesless af Alexandra Monir
Når tragedien rammer Michele Windsor’s verden, er hun tvunget til at rejse væk og flytter til New York City, for at leve med de velhavende, aristokratiske bedsteforældre hun aldrig har mødt. I deres gamle Fifth Avenue palæ fyldt med en århundredes værd i familie hemmeligheder, opdager Michele en dagbog, der tager hende tilbage i tiden til år 1910. Dér midt i den glamourøse forgyldte Age, møder Michele den unge mand med de markante blå øjne, der har hjemsøgt hendes drømme hele hendes liv – en mand, hun altid har ønsket fandtes i virkeligheden, men som hun aldrig havde forestillet sig rent faktisk kunne eksistere. Og hun forelsker sig i ham, forgabt i en overjordisk, tids-krydset romance.

 
Michele lever snart et dobbelt liv, hun kæmper for at balancere hendes moderne high school verden med hendes flugter ind i fortiden. Men da hun snubler over en frygtelig opdagelse, drives hun på en jagt gennem historien for at redde drengen hun elsker – en søgen, der vil afgøre skæbnen for begge deres liv.

Across the Universe af Beth Revis
Sytten-årige Amy slutter sig til sine forældre som frossent last ombord den enorme rumskib Godspeed og forventer at vågne op på en ny planet, 300 år ude i fremtiden. Aldrig kunne hun have vidst, at hendes frosne dvaletilstand ville ende 50 år for tidligt, og at hun ville blive kastet ud i den fagre nye verden af et rumskib, der kun lever efter sine egne regler.

Amy indser hurtigt, at hendes opvågning ikke blot var en computerfejl. Nogen – en af de få tusinde indbyggere på rumskibet – forsøgte at dræbe hende. Og hvis Amy ikke gør noget snart, vil hendes forældre blive de næste.

Nu skal Amy skynde sig at låse op for Godspeed’s skjulte hemmeligheder. Men ud af hendes liste over mordmistænkte, er der kun en, som betyder mest: Elder, fremtidens leder af skibet og den kærlighed, hun aldrig kunne have set komme.  

Forsaken udkommer 7. Januar 2011

Forsaken af Jana Oliver
Riley har altid drømt om, at være en Dæmonfanger ligesom sin far, og hun er allerede godt på vej til at følge hans fodspor som en af de bedste. Men det er hårdt at være den eneste pige i en mande verden, især når tre af disse fyre begynder at gøre hendes liv mere og mere kompliceret: Simon, de engleblide lærling, der har himlen på sin side, Beck, den seje Dæmonfanger og som tror han er Guds gave, og Ori, den sexede fremmede, der bliver ved med at dukke op for at redde hende. Én ting er sikker – hvis hun ikke holder hovedet koldt vil der snart blive et helvede at betale.

Reklamer

One thought on “To-read: Januar 2011

  1. Pingback: Ugens cover #15 | Sabine's bogblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s