Dash & Lily’s Book of Dares af Rachel Cohn og David Levithan

Titel: Dash & Lily’s Book of Dares
Forfattere: Rachel Cohn og David Levithan
Serie: Alenestående
Udgivet: 26 Oktober 2010
Forlag: Knopf Books
Sider: 260
Sprog: Engelsk


“Jeg har efterladt nogle spor til dig.
Hvis du vil have dem, gå til næste side.
Hvis du ikke vil, sæt venligst bogen tilbage på hylden, tak.”

Sådan begynder den hæsblæsende næste romantiske bog fra New York Times bestseller forfattere af Nick & Norah’s Infinite Playlist.

Lily har efterladt en rød notesbog fuld af udfordringer på sin farvorit hylde i boghandelen, og venter på at den helt rigtige fyr skal finde bogen og acceptere dens udfordringer. Men er Dash denne rette fyr? Eller er Dash og Lily kun bestemt til bytte drømme og ønsker i den røde notesbog, de passerer frem og tilbage på steder i New York? Kunne de, hvis de mødtes i virkeligheden, overhovedet have den samme kemi, som i bogen? Eller vil det blive for mærkeligt?

Rachel Cohn og David Levithan har skrevet en kærlighedshistorie, der vil få læserne til at gennemsøge boghandelens hylder, kigge med længsel efter deres egen kærlighed (og en rød notesbog).

Jeg sad med blandede følelser, da jeg læste denne bog. Først synes jeg, at den var ret sjov, god humor kan altid være med til at gøre en bog mere interessant. Plottet virkede også lovende, og jeg var spændt på at se hvordan/om Dash og Lily ville møde hinanden til sidst. Lidt længere i bogen blev den meget langtrukken, og man hørte utrolig meget bare om, hvad Dash og Lily tænkte og man fik små, og oftest ligegyldige, historier fra deres fortid. Så var det som om, at det tog styrke i spændingen, og jeg kunne ikke slippe bogen igen de sidste 150 sider.

Bogen er delt op, så hvert kapitel skifter mellem Dash og Lily. Det fungerede rigtig godt fordi, at man hører hver isærs tanker vedrørende notebogen, og hvad den anden havde skrevet i den, og også hvorfor den historie/de tanker blev skrevet. En anden god ting er, at det de tænker, er realistiske tanker for 16-årige. De er en anelse nørdede, men det er på en ret sjov måde.

Selvom bogen skal regnes for, at være en julebog, kom jeg ikke i julestemning af den. De juleaftenener der blev holdt, var kedelige. Så på den måde er det en bog, der kan læses hele året rundt.

Alt i alt en let, afslappende og hyggelig bog at læse hvis man trænger til et godt grin. Forfatterne skriver fantastisk sammen, og jeg skal helt sikkert læse flere bøger af dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s